• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Şehit polislerin isimleri Hakkari’de 2 kütüphaneye verildi

Şehit polislerin isimleri Hakkari’de 2 kütüphaneye verildi
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen “Her Şey Seninle Başlar” projesi kapsamında iki ayrı okulda kütüphane açtı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen “Her Şey Seninle Başlar” projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve şehit polis memurları Erhan Konuk ile Muhammed Ali Mevlüt Dündar isimleri verilen kütüphanelerin açılışı yapıldı.  

Kütüphane açılış törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, İş-Kur Müdürü Ahmet Kızılkaya, polis ekipleri ile okul müdürleri katıldı.

11 derslik ve 210 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulunda açılın ve şehit polis memuru Erhan Konuk’un isminin verildiği kütüphanenin açılışını Vali Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz birlikte yaptılar.

9 derslik ve 200 öğrencisi bulunan Hakkari Merkez Şehit Erol Olçok Ortaokulunda yaptırılan ve şehit polis memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını ise Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak birlikte yaptılar.


HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen “Her Şey Seninle Başlar” projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve modern bir şekilde dizayn edilen kütüphanelerde 4 bine yakın kitabın yer aldığı belirtildi.

Vali Toprak, şehit polislerinin adının verildiği kütüphaneleri açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu kütüphaneyi okullara kazandıran emniyet yetkililerine teşekkür etti. Vali Toprak, sınıfları da dolaşarak öğrencilere ‘ne olmak istiyorsunuz’ sorusunu yöneltti. 

Polis ekipleri ise, beraberlerinde getirdikleri kek ve meyve sularını öğrencilere ikram etti. Polis memurlarına sarılan öğrenciler, daha sonra kendileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vali Toprak’ı gören öğrenciler ise, ‘en büyük vali bizim vali’ sloganları attılar.

 Vali Toprak, çocuklara sarılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Feyzullah Taş/İHA

Bu haber toplam 3715 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim