• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Şehit Yorulmaz için Hakkari'de tören düzenlendi

Şehit Yorulmaz için Hakkari'de tören düzenlendi
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan evli ve iki çocuk babası Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz için için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

27 Nisan 2018Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Dayala Dağ Bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası 1989 doğumlu Çankırı ili nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Tören, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim,  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel , Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz,

Vali Yardımcıları Mehmet Nurullah Karaman, Bekir Abacı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Turan Şimşek, ilçe Başkanı Cemal Adıyaman, Ak Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Sadi Özatak, emniyet şube müdürleri, kurum amirleri, askerler ve şehidin ailesi katıldı.

Tören alanında bulunan şehidin annesi, eşi ve iki çocuğu yürekleri sızlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan aileyi Vali eşi Dr. Funda Toprak, Tümgeneral Metin Tokel, teselli etmeye çalıştı.  Şehit naşının alana getirilmesi saygı duruşu ve yapılan duaların ardından 2 çocuk babası Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz memleketine uğurlandı.

Şehidin çocukları asker kucağında, eşi ve annesine Vali Toprak’ın eşi Funda Toprak ve  Tümgeneral Tokel helikoptere kadar eşlik etti. Tümgeneral Tokel, şehit çocuğunu öperek helikoptere bindirdi. Hakkarihabertv.com

sehit-yorulmaz-1.jpgsehit-yorulmaz-2.jpgsehit-yorulmaz-3.jpgimg_6281.jpgimg_6282.jpgsehit-yorulmaz-4.jpgsehit-yorulmaz-5.jpg

Bu haber toplam 4868 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim