• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Sibirya kaplanları

Murat Taş

Yeni Şırnak Spor-Hakkâri Zap spor müsabakası için Cumartesi günü yolla çıktık. Hepimiz güzel bir bahar havası beklerken birden bire kendisini hissettiren kış müsabakanın ne kadar çetin şartlarda geçeceğini yol boyunca hep aklımda soru işaretleri bıraktı. Şırnak sabahın ilk ışıklarıyla havanın çok soğuk ve rüzgarlı oluşu müsabakanın şimdiden zor geçeceğinin ilk sinyalini veriyordu.

Hava gittikçe ağırlaşıyordu,aynı zamanda  soğuk hava bir yandan bir taraftan rüzgar ve saha zemininin kötü oluşu maçın sonucunu ne derece etkileyeceğini hissettirmeye başlamıştı bile..Hakkari Zap spor müsabakanın  başında rüzgarı da arkasına alarak sağlı sollu ataklarla Şırnak kalesini adeta ablukaya almaya başladı.Orta sahada harikalar yaratan Ömer,boran ikilisinin müthiş mücadeleleri beni büyülediği gibi kadar tribündeki seyirciyi de büyülüyordu.Saha içerisindeki  oyuncuların tamamı büyük bir inanç ve istekle tüm olumsuz hava şartlarına rağmen futbol adına sahada her şeylerini gösterdiler.

Sahadaki mücadelelerine ne soğuk nede rüzgar etki yapabiliyordu Hele boran ın yaklaşık 25 metreden attığı o muhteşem gol ayakta alkışlanacak bir goldü. Hakkâri zap spor Boran ve İnanın attığı gollerle devreyi 2-0  önde bitirdi. 2. yarıya yine sağlı sollu ataklarla Şırnak kalesinde etkili olan Zap sporun forvet hattındaki sporcuları daha dikkatli olsalardı sonuç daha farklı olabilirdi. Havanın soğuk oluşu bence Şırnak spor için bir avantajdı şayet hava şartları daha güzel olabilseydi zap spor belki de bal liginin gol rekorunu kırabilirdi. Hakkâri zap spor takımı bu sezon oynadığı en iyi futbolunu Şırnak spora karşı oynadı.

Oyuncuların müthiş mücadeleleri tribündeki Şırnak spor taraftarları tarafından da ayakta alkışlanıyordu. Hakkâri zap 2. yarıda da bulduğu 2 golle müsabakayı 4-0 gibi farlı bir skorla tamamladı. Burda Şırnak spor ve taraftarlarında bir teşşekür etmek lazım güzel ve dostça bir mücadele oldu. Mecit hoca ve teknik heyetinde tebrik etmek lazım. takımını iyi konsantre etmişti. bunun mükafatını da aldı Umarım Şırnak karşısında gösterdikleri harika mücadelelerine Dersim spor karşısında da gösterirler.


Bu yazı toplam 3639 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 11
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim