• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Sınırda Referanduma Doğru!

Sınırda Referanduma Doğru!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı referanduma kısa bir süre kala sınırdaki çalışmalarını hızlandırdı.

Sınırdaki referandum çalışmalarına, Ak Parti Hakkari il Başkanı Nurettin Fırat, MKYK Üyesi Emrullah Gür, Ak Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül İl ve ilçe Teşkilatı eşlik etti.

Şemdinli ilçesine 40 kilometreuzakta bulunan Gelişen Köyü,Aralık mezrası,Toklu mezrası, Koryürek mezrası,Suçıktı Mezrası, Kütüklü mezrası, Karakoç mezrası, Mordağı mezrasını ziyaret ederek vatandaşlarla referandum hakkında istişarede bulundular.

Tüm birimlerin çalışmaları titizlikle yürüttüğünü ifade eden Başkan Fırat, köy köy gezerek vatandaşlara halk oylaması hakkında bilgi verdiklerini belirtti.

 Önümüzde referandum var ve bu referandumun öneminin herkesin iyi kavranılması gerektiğini hatırlatan Başkan Fırat,” Dua ile çalışmaya başladık, Dernek, köy ve mahalle ziyaretleri ile derdimizi, heyecanımızı, neden evet dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

-Ülkede herşeyi baştan aşağı değişecektir

Milletimiz de gereken desteği veriyor Ben inanıyorum ki bu destek devam edecek Niçin Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmemiz gerektiğini çok iyi anlamamız gerekiyor Eski düzenin devam etmesini isteyenler, işte karışıklıklardan faydalanan kitledir İstedikleri zaman ‘Anayasaya, yasalara, yargıya, işimize gelmeyen iktidarları gönderelim’ diyenlerdir.

Bu referandum ile ülkede her şey baştan aşağıya değişecektir Herkesin hesabı bozulacaktır. Bu referandum çok önemlidir.

Bu referandum Türkiye’nin geleceği için, bizim çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yeni bir ufuk açma referandumu.

İnşallah ülkenin daha hızlı kalkınması, gelecekte refahın daha da artması, ülkenin daha iyi yönetilmesi, her türlü darbelerden, sıkı yönetimlerden kurtulması, iki başlılığın önlenmesi için bu referandum gerçekleşiyor ve biz de sahadayız.

Sahada çok olumlu neticeler görüyoruz Her siyasi düşünceden arkadaşımızın bu referanduma destek verdiğini görmek de bizi onurlandırıyor"

-Evet Türkiye’yi güçlendirecek

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ülkemiz daha da büyüyecek ve güçlenecek. Sandıkta verilen her “EVET” oyu Türkiye’nin daha da güçlenmesini sağlayacak.

Halkımızın bunlardan haberdar olmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda bugün Şemdinli ilçemize geldik, eşrafımızla, çiftçimizle, hülasa vatandaşlarımızla bir araya geldik. 16 Nisan’a kadar tüm halkımıza ulaşmayı hedefliyoruz. İnşallah referandumda halkımızın güçlü  “EVET”  ile bu ülkeyi daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu. İHA

ak-parti-derecik-mmm.jpgak-parti-derecik-m.jpgak-parti-derecik-1.jpg

 

Bu haber toplam 3888 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim