• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Sınır'daki halk toplantısı büyük ilgi gördü!

Sınır'daki halk toplantısı büyük ilgi gördü!
Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesinde düzenlenen halk toplantısı büyük ilgi gördü.

Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Mut, Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen halk toplantısına Çukurca 2’inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay,

İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Uğur Abacı, 16 Nisan referandum çalışmaları için ilçede bulunan Hakkari eski Ak Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Hakkari eski Ak Parti İl Başkanı Av. Abdulmecit Tarhan katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Mut, ilçede yapacakları projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çukurca ilçesinin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Mut, ilçede asfalt, taziye evi, içme suyu depolarının yapılması, değişik noktalara çöp konteynırlarının konulması, eski olan içme suyu şebekesinin değiştirilmesi gibi birçok hizmet yapacakları müjdesini verdi.

Mut, daha sonra ilçe sakinlerini sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçe sakinleri Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Mut’tan üzümlü sınır kapısının ticarete açılması, ilçelerinde Meslek Yüksek Okulu (YİBO) yapılması talebinde bulundular.

İlçe sakinleri ayrıcı Çukurca Hastanesinde son zamanlarda uzman doktor bulunması sevincini de yaşadıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

cukurca-halk-toplantisi-d.jpg İLÇE SAKİNLERİ ÖZBEK'E BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Toplantı çıkışı Ak Parti Hakkari Eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’in etrafını saran ilçe sakinleri kendisine yakın ilgi göstererek ilçelerine Meslek Yüksek Okulu (MYO) ve Halk Bankası Şubesi kurulması yardımcı olmasını istediler.

Özbek ise, sınırın sıfır noktasında görev yapan ilçe sakinlerinin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Özbek ilçe sakinlerinin halk bankası taleplerini eski Kalkınma Bakanı ve şimdi Ak Parti Genel Başkan yardımcı Cevdet Yılmaz’ı arayarak kendilerine bu konuda yardımcı olmalarını istedi. Genel Başkan Yılmaz ise konunu takipçisi olacağını söyledi.

İlçe sakinlerinin Meslek Yüksek Okul talebinde bulunmaları ise Ak Parti eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’i duygulandırdı.

Özbek,”Bugün gelinen noktada ilçe sakinlerinin benden Meslek Yüksek Okulu yapılması talebinde bulunmaları duygulandırdı.

Buda bizim nereden nereye geldiğimiz gösteriyor. Taleplerini ilgili yerlere ileterek gereğinin yapılmasını isteyeceğim ve bunun takipçisi olacağım” dedi. İHA

ozbek-cukurca.jpg

ak-parti-3-002.jpg
  

Bu haber toplam 3792 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim