• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adaylarından bayram mesajı

Siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adaylarından bayram mesajı
Hakkari'deki tüm siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adayları birer mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutladılar.

İslam; esenliktir, kardeşliktir, huzur ve birlikteliktir. Ramazan ayının manevi atmosferinde, huzur ortamında bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz.

Yüreğimizdeki güzel temenniyi, sevgiyi Hakkari’mizdeki ve ülkemizdeki herkesle paylaşma gayretindeyiz. Allah'a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaştık.

Başkan Gür'den Ramazan Bayramı mesajı

Medeniyetimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, küskünlüklerin yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği, mutluluğu yaşadığımız değer yüklü günlerdir.

Bu Ramazan Bayramının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, ülkemizin huzur ve refahının artmasına vesile olmasını temenni ederim.

Bu temenniler ile bütün Hakkarili hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI EMRULLAH GÜR


Bu Ramazan Bayram'ını, öncelikle tüm İslam aleminin ve coğrafyamızdaki tüm halkların barışa her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyduğu; insanlarımızın hak, hukuk, eşitlik, adalet ve özgürlük özlemini daha fazla hissettiği bu günlerin anlamının farkında olmalıyız.

CHP'li Başkan Karahanlı'dan bayram mesajı

Hakkarili hemşehrilerimiz ve bölge Halkları ile el ele vererek bu coğrafyaya özgürlük, adalet ve eşitlik temelinde hak ettiği ve özlemini duyduğu barışı getireceğimize olan inancımızla, halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayram'ını en içten duygularımla kutluyorum.

Artık ülkemizde ve özellikle bölgemizde düşmanlıkların, kin ve intikam duygularının yerini adalet, eşitlik ve özgürlük temelinde ve barış içinde dostluk, dayanışma ve kucaklaşmanın almasını diliyorum.

  AYTEKİN KARAHANLI

CHP HAKKARİ İL BAŞKANI


Özbek'ten Ramazan bayramı mesajıbayramların insanları bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.

Özbek," Hakkarili hemşehrilerimizin, yüce Türk milletinin ve İslam Aleminin birlik, barış ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesini dilerim.

Bayramların milli ve manevi değerlere sahip çıkılması için önemli günlerdir. 11 ayın sultanı Ramazan’ı büyük bir huşu ve mutluluk içerisinde geride bırakıyoruz.

Şimdi ise milli ve manevi değerlerin zirveye ulaşmasına vesile olan Ramazan Bayramını kutlayacağız.

Böyle müstesna günlerin insanlar arasında sevgi köprüsü kurmasını istiyoruz. Küslüklerin yerini barışın aldığı, dostluğun bereketin bolca yaşandığı bir Bayram diliyoruz.

Bu vesileyle aziz milletimizin, Türk İslam aleminin, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Bayramın kalıcı dostluklara, sıcak ve daimi kavuşmalara kapı aralamasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. 

MHP HAKKARİ BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ 

ADAYI FATİH ÖZBEK


Yüreği bahar yağmurları misali coşan onurlu halkımız...

HDP Hakkari il örgütünden bayram mesajıhayalleriniz bastığınız toprak Kıraç olmasın bizler davetsiz ve vakitsiz misafirler değiliz bu topraklara bahar yağmuru misali hayat vermeye and içmiş bir topluluğuz böyle anlamlı bir günde siz değerli ve onurlu halkımızın Ramazan bayramını kutlar kimsenin ötekileştirilmediği bir dünyada bayramların barışa mutluluğa vesile olmasını diliyoruz''

HDP HAKKARİ İL GÖRGÜTÜ

 


Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl Örgütü Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. DBP tarafından yazılan mesajda şu ifadelere yer verildi

DBP’den bayram mesajıVaroluşun hakikatinde Çağlar boyunca doğayla ahenk halinde ortak yaşam varsa bu kadim topraklarda kadim halkların bir araya gelişine vesile olan mübarek bayramlarımızdır.

Özgürlüğüne barışa kardeşliğe ışık olması temennisiyle Ramazan bayramınızı kutlarız. 

Hakkari DBP İL ÖRGÜTÜ


Ak Parti Milletvekili adayı Tarhan'dan bayram mesajı!

Milli ve manevi duyguların coştuğu, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeylere ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden fazla hatırlandığı müstesna bir Ramazan ayının ardından Ramazan bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Şu mübarek Ramazan ayının sonunda kavuştuğumuz bayramın, tüm Ümmet’in huzurla kutlayacağı bir bayrama dönüşmesi için 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ve Milletvekili Genel Seçimlerinin gerçek önemini idrak ederek yol yürümeliyiz.

Somali’nin, Suriyeli ve Filistinli mazlumların, Arakan’da katledilen kardeşlerimizin, Doğu Türkistan’da akla hayale gelmedik işkencelere maruz kalan tüm kardeşlerimizin umudu bizdedir.

Tarih boyunca üzerine aldığı bu kutlu sorumluluğu harfiyyen yerine getiren ecdadın torunları olan bu millet, iş kendine düştüğünde her türlü fedakarlığı yerine getirip, sorumluluğunun gereğini yaptığına tarih şahittir.

24 Haziran seçimleri ülkemiz için, milletimiz için önemli bir dönemeçtir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin hayata geçmesi anlamında çok önemli bir atılım sürecidir.

Dünya mazlumlarının ümidi olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yüklenen yüke omuz verip, Ümmet davasının zafer kazanacağı bir gündür.” Ya Türkiye ileriye gidecek, Türkiye büyüyecek. Güçlü bir Hükümet ve güçlü bir Meclisle yoluna devam edecek ya da geriye, kaoslara, krizlere, darbelere geri dönecek. Eminim ki halkımız özgür iradesi ile bütün bu etkenleri düşünerek İstikrar ve güvenden yana bir tercih ortaya koyacaktır.

Bizler de Hakkarili bütün hemşerilerimizle bir bütünüz ve aynı gemideyiz.24 Haziran seçimlerinin Hakkari İlimiz ve Özellikle İl Merkezimiz bakımından ayrı bir önemi olduğu hepimizin malumudur. 2017 yılında Hakkari İl Merkezinin Yüksekova ilçesine taşınması hususu Hükümetin gündemine getirilmiştir.

Halkımızın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının 23 Aralık 2017 günü Cumhurbaşkanımıza ilimizi ziyaretleri esnasında yaptıkları muhteşem karşılama ve üstün gayretleri ile yapılması düşünülen bu düzenleme halihazırda ertelenmiştir.

Ancak Hakkari İl Merkezinin Yüksekova İlçesine taşınması yönündeki düzenlemeden tamamen vazgeçilmiş olduğu düşünülmemelidir. Bizler 23 Aralık 2017 tarihinde Hakkari İl merkezinde yaşayan halkımızla nasıl bir ve bütün olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı misafir ettiysek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili Seçimlerinde de istikrardan yana güçlü bir TERCİH ortaya konulması Tarihi ve turistik bir kent olan bünyesine Sümerler, Âsuriler, Bâbilliler, Medler’ gibi büyük medeniyetleri sığdıran HAKKARİMİZİN 7 BİN YILLIK TARİHİNE DE SAHİP ÇIKMIŞ OLACAĞIMIZI ümit ediyorum. 

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu güzel günlerin bütün dünyada devam eden savaşlar, kavgalar ve kırgınlıklar için çare olmasını diler, Bu duygu ve düşüncelerle Hakkarili hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim.

  Av. Abdulmecit TARHAN
Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı


Milletvekili adayı Fırat'tan bayram mesajıBu mübarek Ramazan ayında maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; dua için açılan eller, eda edilen namazlar, okunan hatimler ile bereketli geçirdiğimiz oruç bereketinin mükafatı olan Ramazan Bayramımızın Hakkari’miz, ülkemiz ve ümmet için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. 

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim ile kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de milletimiz için güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum.

Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını temenni ediyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlar; Hakkari’mize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık âlemine huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’ tan niyaz ederim.

AK PARTİ HAKKARİ MİLLETVEKİLİ ADAYI

                     NURETTİN FIRAT


CHP Milletvekili adayı Demir'den bayram mesajıAcılar ve zor günler ancak birlik, beraberlik duygularıyla yenilebilir, ortak sevinçlere dönüşebilir. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Ramazan Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir.

İnsanlar yaşamaktan yana, sevgiden yana, kolaylaştırmaktan yana olduğunda, eminim dünya gerçekten yaşanır bir hale gelecek.

Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, esenlikler dilerim.

 

CHP HAKKARİ BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ NAZIM DEMİR


İyi Parti Milletvekili adayı Tanrıkulu'ndan bayram mesajıBayramlar büyülüdür;

Sevgilerin Birleştiği, Kardeşliğin Doğduğu, Huzur-Barış ve Özgürlüğün Olduğu, Umurların ve Sevinçlerin Yeşerdiği, Bereketin Çoğaldığı Günlerdir Bayramlar...

 Binlerce Yıl Medeniyetlere Ev Sahipliği Yapmış Hakkari ' li Hemşerilerimin Ve Tüm Milletimin Ramazan Bayramını Kutlar. Huzurun ve Özgürlüğün Egemen Olmasını, Aziz Milletimin dirliğine, Birlik ve Beraberliğine, Mazlumların Kurtuluşuna, İnsanlığın Hidayetine Vesile Olmasını Cenabı Allah Diliyorum...

Bayram Çocukluğumuzdur...

Huzur İçinde 

Birlik ve #Beraberlikle,

Kutsal Topraklarımız da  Sevgi ile Barışı,  Özgürlükle Refahı, Eğitim ile Bilinci, Ötekileştirmeden Birbirimizi , Sımsıkı sarılarak Kucaklayalım.

Tüketim Toplumu Yerine Birlikte

Daha Çok Çalışarak, 

Daha Çok Üreterek  ve Daha Fazla Paylaşarak ve Ekonomik Büyümeyi Sağlayalım.

Güzel Ülke' min Kadim Topraklarının Gen'inde Hepsi Var.  Yeter ki Potansiyelimizi Harekete Geçelim, Yeterki Kararlı ve Azimli Olalım...

Tüm Halkımızın Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, esenlikler dilerim.

İYİ PARTİ 

HAKKARİ 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI

DİLEK  TANRIKULU


abdurrahman-er-is-adami.jpgBayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Ramazan Bayramın mübarek olsun!

İŞADAMI ABDURRAHMAN ER

Bu haber toplam 2478 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim