• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Şoförler seçimi yarın!

Hakan Taş

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri yarın Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.

Abdi Aslan iki dönemdir şoförler odasına başkanlık yapıyor ve yeniden aday olduğunu açıkladı. Bu kez yine heyecan ve zorlu bir seçim maratonu olacak. CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın ağabeyi eski başkanlardan Arif Koparan ve Şehmus Çiftçi de aday olacaklar.

Dokuzuncu olağan kongre 2014 yılında yapılmıştı. Aslan 225 delegeden 117'sini alarak güven tazelemişti. En yakın rakibi Arif Koparan ise 68 oy almıştı. Ezeli rakipler yeniden karşı karşıya gelecekler.

Sivil Toplum Örgütü denildiğinde aklımıza gelen ciddi kurumlarda biridir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası. Şoför esnafının yaşam koşullarını, mesleki sorunlarına çözüm bulmak amacı ile hizmet veren bir birimdir.

yeni-microsoft-office-powerpoint-sunusu-001.jpg

Ülke genelinde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası 1953 yılında TŞOF çatısı altında birleşmesi sonucu, şoförlük gerçek bir meslek olmaya başlamış ve soför camiası güçlü ve sosyal etkinlikleri olan bir topluluk haline gelmiştir.

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 225 üyesi mevcuttur. Cumartesi günü 10'nuncu genel kurul toplantısına yoğun ilgi olacağını düşünüyorum.

Taksicilerle zaman zaman dertleşiyorum ve sorunlarını dinliyorum. Taksicilerin hepsi mağduriyetlerinin giderilmesi hususunda TAKSİMETRE uygulamasına geçiş yapılmasını istiyorlar. Her meslekte olduğu gibi şoförlerimizin de sorunları yanılmıyorsam bu toplantıda dile getirilecektir.

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Aslan ile bugün kısa bir görüşme yaptık. Başkan ASLAN, tüm üyeleri ve halkımıza bu önemli toplantıya davet etti. Başkan Aslan; "Kazanan demokrasi, kazanan kardeşlik, kazanan Hakkari olsun" dedi.

Üç adayımıza da başarılar dileyerek, cumartesi günü tüm şoförlerin ayağı frende, gönülleri sandıkta olacaklar. Gelişmeleri, perde arkası heyecanı sizler için izleyecek ve aktaracağım.

Bu yazı toplam 4700 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim