• BIST 9690.78
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Sporcularımıza Kış Jesti

Murat Taş
Hakkâri Valiliği, Özel idare Genel Sekreterliği ve İl Daimi Encümenlerin katkıları ile ilimizdeki futbol, basketbol. voleybol, kayak, okul takımları ve bedensel engelliler derneği spor kulüplerine 50 bin TL para yardımı yapıldı.
Spor kulüplerimize yapılan bu yardımda emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler. 
İlimize yeni atanan İl valimiz Sayın Necmettin Kalkan’ın spora ve sporculara bakışı spor kulüplerine yaptığı bu güzel ve anlamlı yardımları, verilen maddi değerden daha değerli olduğunun altını çizmekte yarar vardır.
İlimizin eski Valisi Sayın Muammer Türker’den sonra ilk kez sporu seven, spora değer veren bir valinin ilimize gelmesi, destek vermesi hepimizde bir sevinç ve mutluluk yaşatmıştır.
İl Daimi Encümenlerin sportif faaliyetlere katılmaları, destek vermesi bizleri  onure etmiştir. Başta Meclis Başkanı ve tüm çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler...
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Süleyman Kaya’nın sporcu bir kişilikten gelmesi, spor kulüplerinin ve sporcularının sıkıntısını bilen biri olarak defalarca spor kulüplerine yaptığı maddi ve manevi desteğini unutmak mümkün değil. Sayın Genel Sekreterimize de sonsuz teşekkürler.
 
Buradan Sayın Valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, İl Daimi Encümenlerimize şu ricada bulunuyoruz; Hakkârispor camiasında başarı istiyorsanız ilimizin en büyük eksiği olan spor tesisi için bizlere destek olun ki bizlerde başarılı olalım, bu konuda bizler sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz.
Hakkârispor camiası olarak sizlere güveniyoruz ve sizlerde bu sevginin olduğunu tüm yüreğimizle biliyoruz. Sizlerin ilimize yapacak olan spor tesisin kalıcı olduğu gibi yıllarca isminiz anılacağı gibi size yapılan dualar bir asır devam eder gider.
Lütfen sayın büyüklerimiz bizim bu isteğimize kulak verin sesimizin sizlere ulaşması ve isteğimizin yerine gelmesi dileğiyle tekrar emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
 
Bu yazı toplam 4073 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim