• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Tacizciye unutamayacağı ders

Tacizciye unutamayacağı ders
Bursa’da, genç bir kızı taciz ettiği için aranan şüpheli, ikinci işinde taciz ettiği kız tarafından bıçaklanınca yakalandı. Yüzünden yaralanan zanlı, iki ayrı cinsel saldırı suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, 3 Şubat’ta merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Metro İstasyonu önünde meydana geldi. Yeni evlenen fabrika işçisi 29 yaşındaki İ.Ö, takip etmeye başladığı 28 yaşındaki R.Ş.’yi sıkıştırdı.

Şüpheli, metro istasyonun merdivenlerinde taciz ettiği genç kızın dudaklarını öpmeye kalkıştı. Genç kızın imdat çığlıkları üzerine paniğe kapılan şüpheli sırra kadem bastı. Mağdur genç kız karakola müracaat ederken, polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

Diğer olay ise, dün merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye, Mersin’de vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’a kilitlendiği sırada şüpheli işe koyuldu. Zanlı İ.Ö., iş yerine giden 27 yaşındaki F.Y.’yi takip etmeye başladı.

Genç kızı yol üstünde sıkıştıran İ.Ö., F.Y.’nin kalçasına elleyince hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. Takip edildiğinin farkında olan genç kız, çantasından çıkardığı çakıyı can havliyle sallamaya başladı. Yüzünden ve omzundan yaralanan şüpheli,

panikle kaçarken şoka giren genç kız karakola giderek başından geçen dehşet dakikalarını anlattı. Takip edildiğini hissettiğini söyleyen F.Y, “Kalçamı elleyince bıçağımı çıkartıp rast gele salladım. Onu yaralayınca da polise başvurdum” dedi.

Şüpheli İ.Ö, tedavi için gittiği hastanede Nilüfer Araştırma Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yüzündeki kesikle ilgili tedavi olan zanlının 13 gün önce de bir başka kızı taciz ettiği ortaya çıktı. Çağrılan her iki müşteki de kendilerini taciz eden kişinin bu şüpheli olduğunu teşhis etti.
 

Yeni evlendiği öğrenilen şüpheli İ.Ö., iki ayrı “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yüzünde yara bandı olan şüpheli, görüntüsünü almaya çalışan gazetecileri görünce yüzünü kapattı. 

Bu haber toplam 2652 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim