• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Tanju Çolak Hakkarili gençlere top dağıttı

Tanju Çolak Hakkarili gençlere top dağıttı
Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Hakkari’ye gelen futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak olaylı Hakkari sokaklarında gençlere top dağıttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran gibi isimler ikinci durakları olan Hakkari’deki etkinliklerini sürdürüyor.

“ÇOLAK DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ”

Bulvar Caddesi üzerinde bir binanın merdivenlerinde gençlere top dağıtan Tanju Çolak topa tekme vururken düşme tehlikesi geçirerek yere düşmeden çevresinde bulunanlar tarafından son andan kurtarıldı.

“İŞYERLERİNİN KAPALI OLDUĞU OLAYLI CADDELERDE TOP DAĞITTI”

Tanju Çolak bir lokantada yemek yediği esnada olayların devam etmesi nedeniyle esnaflarda işyerlerinin hasar görmemesi için işyerlerini kapatmak zorunda kalmıştı. Çolak’ın dışarı çıkıp gençlere top dağıtması ile birlikte çarşı merkezindeki sessizlik biranda hareketliliğe dönüştü. Usta futbolcunun etrafında çember oluşturan çocuklar ve gençler top almanın sevincini yaşadılar.

Tanju Çolak’ın gelmesi ile birlikte hayatın normale dönmesi üzerine esnaflar yeniden kepenk açtı. Çolak daha sonra zırhlı araçlarında bulunduğu caddeden geçerek yolda gençlere top dağıtmaya devam ederek bir gencin formasına imzasını attı. Yolda geçen sürücü ve işlerinin başına geçen vatandaşlarla selamlaşan Çolak yaya olarak valiliğe hareket etti.

“HAKKARİ VALİSİ İLE BİR ARAYA GELDİLER”

Tanju Çolak ve beraberindekiler daha sonra Hakkari Valisi Yakup Canbolat ile makamında bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Çolak Vali Canbolat’a “Yolculuğumuz iyi geçti Hakkari’de dolaşa dolaşa buraya gelerek caddelerde halkla kucaklaştık. Burada yeni spor tesisleri açılırsa seve seve gelip açılışını yaparaz” dedi.

Vali Canbolat ise, usta futbolcuları Hakkari’de görmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Canbolat,”Hakkari’de spora destek verilmesi gerekiyor. Buranın bazı altyapı sorunları var. İlgili bakanlıkla görüşerek çok güzel projeler yapacağız. Hakkarililer olarak spora güveniyoruz ve inanıyoruz bizleri de çok seviyoruz. Siz gelirken bir tahlissizlik yaşadınız ancak keşke yaşamasaydınız. Spor tesisleri için 110 milyonluk proje var. Oraya gençlik merkezi, yüzme havuzu ve kapalı salon yapacağız. Şehir stadyumunun biran önce yapılması içinde yer temini yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede temelini atacağız” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

tanjo-colak-hakkaride-1.jpg

tanjo-colak-hakkaride-2.jpg

tanjo-colak-hakkaride-3.jpg

tanjo-colak-hakkaride-4.jpg

tanjo-colak-hakkaride-5.jpg

tanjo-colak-hakkaride-6.jpg

 

Bu haber toplam 7422 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim