• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Tarkan Bulut stand-up Hakkari’de show yaptı!

Tarkan Bulut stand-up Hakkari’de show yaptı!
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan Etkinliklerinde sahne alan Tarkan Bulut standa up gösterisinde kadın programlarına değinerek iyi ki yakında yayından kaldırılacak dedi.

Eski hükümet konağı bahçesinde düzenlenen ve her akşam farklı etkinliklere sahne olan program Anadolu çocuk müzikali, çocukça Ramazan, çocuk tiyatrosu ile başladı.

Hakkari’deki Ramazan etkinliklerinde sahne alan Standa Up şovmeni Tarkan Bulut Hakkarililere neşeli dakikalar geçirtti.

Hakkari’ye ilk defa geldiğini belirten Tarkan Bulut, inşallah bundan sonra da  geleceğini söyledi. Ramazan gecelerine renk katan birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Hakkari valiliği, Belediye başkanlığı ve Ramazan gecelerinin organizatörlüğünü yapan Cinegold’s yetkililerine teşekkür eden Bulut, daha sonra bir birinden güzel espriler yaptı.

Bir taraftan yetenekli çocukları sahneye çağırarak tekerleme yaptıran Tarkan Bulut daha sonrada günlük hayatımızda yer alan esprileri arka arkaya sıraladı. Hakkari’de kendisini tanıyan var mı yok yanıtını da alan Tarkan Bulut, ne kadar ünlü olduğum görünüyor yanıtını verdi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Gündemde olan kadın programlarına da değinen Tarkan Bulut, bir ara kadın programlarını izlediğini belirterek 85 yaşındaki bir ninenin talip aradığını görünce çok şaşırdığını söyledi.

Bulut,”Bir ara kadın programını izledim. 85 yaşındaki bir teyze taliplisini arıyordu. 8 tane evim var, 350 bin TL ise bankada param var diyordu.

Bunu söyledikten sonra talipleri telefona sarıldı. nine bana da cazip gelmeye başladı.Telefona sarıldım aramaya başladım.

Ama telefonlar nine için kitlenmiş bütün Türkiye nineyi arıyor ve telefonunu düşüremedim. Hal bu iken inşallah yakında bu kadın programları yayından kaldırılacaktır” dedi.

Bir birinden güzel şhowlar yapan Tarkan Bulut Hakkari’nin birçok ilden daha huzurlu ve güvenilir olduğunu söyledi.

Ramazan etkinliklerinin organizatörü Cinegold’s Müdürü Hatice Doğan ise, Ramazan ayı boyunca Hakkari’de farklı etkinliklerin düzenleneceğini ifade ederek, etkinliklere yoğun ilgi gösteren Hakkari halkına teşekkür etti. Feyzullah Taş/İHA

3-076.jpg01-054.jpg4-078.jpg5-056.jpg


 

Bu haber toplam 5823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim