• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

TEŞEKKÜRLER İZMİR HAKKARİLİLER DERNEĞ

Mesut Keskin

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği ve Kulübümüz bünyesinde 2.lige terfi eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız Sayın Valimizin de desteğiyle İzmir İlinde İzmir Karşıyaka basketbol takımı ile müsabakasını gerçekleştirmek için hareket etti.

Ben öncesinde kulübümüzün eski başkanı ancak şu anda İzmir ilinde ikamet eden İlhan ERTUŞ’u aradım ve takımımızın İzmir’e hareket ettiğini orada hemşerilerimizin de durumdan haberdar olmasını istediğimi ifade ettim. Telefon görüşmemizden 1 saat sonra İzmir Hakkârililer Derneği Başkanı olarak kendisini tanıtan Lezgin ÖNAL beyefendi beni aradı.

Başkan ÖNAL’IN heyecanını ve sevincini telefonda hemen hissettim. Benim asıl amacım ve isteğim orada bulunan hemşerilerimizin takımımızı tribünde desteklemesiydi ancak Lezgin başkan ve kıymetli yönetimi çoktan karşılama ve organizasyonu devreye almıştı.

  Takımımız müsabaka öncesi otelde İzmir Hakkârililer derneğinin başkanı ve yönetimi tarafından ziyaret edildi. Bir sonraki gün hemşerimiz  Behçet TAŞ beyefendinin özel mülkünde tüm ekimizi ve orada bulunan ulaşabildikleri tüm hemşerilerimizin de katıldığı bir yemek daveti gerçekleştirdiler. Sonrasında hep beraber müsabakanın yapılacağı salonun tribününde hemşerilerimiz takımımıza tam destek için yerlerini aldılar.

   Bizler bir kez daha anladık ki hemşerilik olgusu çok önemli ancak insanları bir araya getirebilecek iradeye sahip derneklerimizin varoluşu daha da önem arz etmektedir. Lezgin Başkan ve kıymetli yönetimi yıllardır İzmir’de bu iradeyi ortaya koyabilmiş bir dernek.

  İstanbul’da, Tekirdağ’da, Ankara’da, Antalya’da ve Mersin’de de hemşerilerimizi temsil eden ve başlarında çok kıymetli Başkanlarımızın olduğu derneklerimiz de var ve aynı duyarlılıkla hem var olmaya hem zorda kalan hemşerilerimize destek olmaya, bir taraftan da ilimizi de en iyi şekilde temsi etmeye çalışıyorlar. Ancak bu derneklere de destek şart ve bizler bu oluşumların ne kadar önemli olduğunu İzmir’deki hemşerilerimizin  dernek organizasyonunda bir kez daha anladık.

   İzmir’de Takımımızı onurlandıran en iyi şekilde ağırlayan misafirperver gönlü zengin Başta İzmir Hakkârililer Derneği Başkanı aynı zamanda baba dostu Sayın Lezgin ÖNAL beyefendiye yönetim kurulu üyelerine ve saygıdeğer Hakkârili ağabeylerimize şahsım ve temsil ettiğim Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği adına Kulübümüz adına teşekkür ederim.

whatsapp-image-2021-11-20-at-22-25-22.jpegwhatsapp-image-2021-11-20-at-22-25-24.jpegwhatsapp-image-2021-11-20-at-22-25-26.jpeg

                                                                                                          

Bu yazı toplam 3197 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim