• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Türk Telekom Anadolu Lisesine destek

Türk Telekom Anadolu Lisesine destek
Türk Telekom Hakkari İl Müdürü, Hakkari Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi’nin başarılı üç öğrencisine burs desteğinde bulunarak, okulun sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla da spor malzemeleri yardımında bulundu.

Türk Telekom Hakkari İl Müdürü Uğur Düyenli, yapılan burs ve spor gereçleri desteğine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okuyan üç başarılı öğrenciye burs yardımında, okula ise forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri yardımında bulunduklarını söyledi. Düyenli, “Türk Telekom Hakkari İl Müdürlüğü olarak, şirketimizin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği bu projede rol almaktan mutluluk duyuyoruz.

Hakkari Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi’nde başarılı öğrencilerimize sunduğumuz burs olanağıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla da yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz. Türk Telekom, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 TL’lik eğitim bursu veriyor. Türk Telekom’un sunduğu burs imkanından Türk Telekom Okulları’nda okuyan, aile gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrenciler faydalanabiliyorlar.

Türk Telekom, Türkiye’de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları’nı, bu okullara dağıttığı 201 bin TL’lik yaklaşık 7 bin adet spor gereciyle de destekliyor. Spor faaliyetlerini desteklemek için eşofman takımı, spor çantası, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri temin ederek öğrencileri spora teşvik eden Türk Telekom, bu destekle öğrencilerin spor yönündeki gelişimlerine de katkı sağlamayı amaçlıyor.

Türk Telekom, Türk Telekom Okulları projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında eğitim tesisleri inşa etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı desteği ile hayata geçirilen proje, toplam 76 adet eğitim binasını kapsıyor. Türk Telekom Okulları projesi bugüne kadar 30 bini aşkın öğrenciyi modern eğitim ortamına kavuşturdu” dedi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)


 

Bu haber toplam 3383 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim