• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Türkiye’den en çok küfür yiyen sanatçı benim

Türkiye’den en çok küfür yiyen sanatçı benim
Türkiye’de en çok küfür yiyen sanatçıların başında gelen ünlü sanatçı Aydın Aydın, maske taktığı eşeğiyle geldiği adliyede metrelerce uzunluğundaki dilekçesini savcılığa teslim etti.

Yaptığı sıra dışı albüm ve kliplerle gündeme gelen ve sosyal medya hesaplarında en çok küfür ve hakaretlere maruz kalan Ünlü Türkücü  Aydın Aydın maske taktığı kadife adındaki eşek ile beraber  Hakkari Adliyesi önüne geldi.

Sosyal mesafeye dikkat eden Aydın Aydın Cumhurbaşkanının gündeme getirdiği sosyal medya düzenlemesi yasasına destek verdiğini belirterek Sümbül Dağı Kadar büyük Zap suyu kadar uzun küfür ve hakaret dolu dilekçesi ile Hakkari savcılığa verdiğini söyledi.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulmak için geldiğini belirten ünlü türkücü Türkiye’de en çok küfür yiyen sanatçı olduğunu söyledi. Dünyada en mağdur olanın eşek olduğun ifade eden Aydın Aydın, aşağılanan, hakaret edilen eşek de bu yasada yaralanmak istiyor. Sosyal medya düzenleme yasasını destekliyorum ve biran önce de TBMM’de bu yasanın çıkmasını rica ediyorum dedi.

Aydın Aydın,”sosyal medya yasasının gündeme gelmesiyle birlikte kadife de çok sevinmiş benim gibi bundan sonra inşallah sahte hesaplarla bu kadar insanlara hakaret edenler küfür edenler inşallah onlarında biran önüce bu yasanın geçmesiyle küfür edenler cezasını bulur. Biz bundan sonra her şeyi yüce adalete bırakıyoruz” dedi.

Maskeli kadife ile birlikte Hakkari-Van karayolu üzerinde Seyir Tepesine giden Aydın Aydın, Sosyal medyanın kabadayıları sizin gidi klavye kabadayıları, hep sahtedir hesapları, işleri güçleri küfür etmek, çoktur bunların günahları adlı şarkısını seslendirdi.

Aydın Aydın,”Temiz bir dünya için bu görev hepimizin sloganı ile yola çıktık. Onlarca türkü yaptım, dünyada ilk defa hayvanlarla düet yaptım, suyla bitkilerle, meyve sebzelerle, trafik canavarı, dumansız havalar, obezite, kadına şiddet ve en son dünyada ilk defa yakın temasta öpüşme ile ilgili koronavirüsle ilgili ilk türküyü Hakkari’de yaptım. Ama hiç hak etmediğim küfürler, tehditler, hakaretler yedim. İnsan oğlu ayrıca hayvanı kötü emellerine alet ediyor. Küfür ederken hep hayvan isimlerini kullanıyorlar.  

Hayvanoğlu, hayvan itoğlit, köpek oğlu köpek, eşek oğlu eşek lütfen bu yasa ile birlikte insanlar bu hayvanların ismini küfürde kullanmasınlar ve sosyal medya yasası düzenlemesini sonuna kadar destekliyorum. Suç duyurusunda da bulundum her şeyi  yüce adalete bırakıyoruz”

-Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da teşekkür eden Aydın Aydın,” Sayın Cumhurbaşkanım bu yasayı gündeme getirdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Tek dileğimizde TBMM’den ricamız  çok kısa sürede bu yasayı inşallah meclisten geçirirler. Bizde bugüne kadar en azında sabır ettik ama Kadife’de bu yasadan faydalanmak istiyor” dedi.

Yapılan küfür ve hakaretlerin Sümbül Dağı kadar büyük Zap suyu kadar uzun olduğunu söyleyen Aydın Aydın, kilometrelerce uzunluğundaki küfür ve hakaret içerikli dilekçeyi  Seyir tepesinden aşağı Zap suyuna doğru sarktı. Haber: Feyzullah Taş

01-350.jpg02-289.jpg03-228.jpg

 

Bu haber toplam 7696 defa okunmuştur
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim