• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ünlü Eğitim Bilimci Prof.Dr.Levent Eraslan Hakkari'deydi

Ünlü Eğitim Bilimci Prof.Dr.Levent Eraslan Hakkari'deydi
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği (SODİMER) Başkanı Prof.Dr.Levent Eraslan, Hakkari ve Yüksekova'daki bazı okulları ziyaret etti.
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği (SODİMER) Başkanı Prof.Dr.Levent Eraslan, Hakkari ve Yüksekova'daki bazı okulları ziyaret ederek, Yüksekova Kaymakamı,
 
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü ve Yüksekova İlçe Müdürü ile bir araya geldi ve kendilerine SODİMER çalışmaları hakkında bilgi vererek, "2023'e Doğru Dijital Eğitim Çalıştayı" kitabını takdim etti. "Telafide Ben de Varım" etkinliklerine katılarak yapılan çalışmaları yakından gözlemleyen Başkan Eraslan, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, ilimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve öğretmenlere yönelik planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
 
 İl Müdürü Bilal Gür, salgın sürecinde toplumu aydınlatıcı çalışmalarından dolayı ünlü eğitim bilimci Prof. Dr. Levent Eraslan'ın ziyaretlerinden onur duyduğunu belirterek, bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan eğitim camiasına, veliler, öğrenciler ve şahsı adına teşekkürlerini ifade ederek şunları söyledi:
 
" Eğitim Sosyolojisi, STK’lar,  liderlik paradigmaları, sosyoloji öğretimi, öğretmen yetiştirme ve istihdamı konularında araştırma ve incelemeleri ile ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılara sunduğu çok sayıda akademik çalışması ve yayımlanmış eserleri bulunan Prof. Dr. Levent Eraslan'ın ilimizi ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır.
 
Kendileriyle, salgın döneminde değişen öğretmen rolleri ve dijital yeterlilik, hibrit eğitim,
öğrencilerde meydana gelen teknolojik bağımlılığın önüne geçmek için ebeveynlerin yapmaları gerekenler ile çocuklarımızı dijital dünyanın tehlikelerinden korumak için dikkat edilmesi gerekenleri konuştuk ve ilimizin eğitimi ile alakalı çok verimli olacak Dijital Öğretmen Akademisi ile ilgili ilimizde bir çalışmanın yapılması için mutabık kaldık," diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendilerine teşekkür etti.
1-642.jpg3-537.jpg4-301.jpg5-195.jpg
Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim