• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Üreticiden Altın Küpe ve Kolye Modelleri!

Üreticiden Altın Küpe ve Kolye Modelleri!
Özel günlerin vazgeçilmezi olan altın kolye ve küpe modelleri Elizi Kuyumculuk aracılığı ile müşterilerle buluşuyor.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan altın kolye ve küpe modelleri Elizi Kuyumculuk aracılığı ile müşterilerle buluşuyor. 

 Yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bu sektörde hizmet veren firma, özgün model ve tasarımları ile kullanıcılarına toptan fiyatına takı sunuyor. Aynı zamanda İstanbul ve Trabzon’da bulunan üretim yerleri sayesinde de ülke genelinde çok geniş bir alana hizmet verebiliyor. Firmanın online sitesi üzerinden beğendiğiniz özel tasarım takı modellerini inceleyebilir ve en uygun fiyatlarda bunları alabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için tüm çalışmalarına hız kestirmeden devam eden Elizi Kuyumculuk, bu bağlamda işini oldukça başarılı bir şekilde devam ettiriyor diyebiliriz. Bilinenin aksine altın takı modelleri ile de fazlasıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Firmanın ürettiği tüm ürünler özel kullanıcılar için ayrı bir özen ve özellikle tasarlanıyor. Aynı zamanda firma fabrikalarında kendi altınlarını üreterek bu işlemi yaptığı için de detaylı bir el işi olduğunu belirtmek isteriz.

Ürünlerin Üretim Süreci

Takı, Mücevher ve aklınıza gelebilecek her takı seti için ayrı bir özen gösteren Elizi Kuyumculuk, ürettiği altın ile de mücevherlerine değer katıyor. Üretim aşamasında en ince işler özellikle de altın küpe üzerinde yoğunlaşıyor. Tek bir model ile sınırlı kalmayıp müşterilerine çeşitli takı alternatifleri sunan firma, herkesin kendini özel hissetmesini sağlıyor. Eğer siz de eşinize ya da sevgilinize özel bir hediye almak isterseniz ya da kendinizi sevindirmek niyetindeyseniz, doğru adresten alışveriş yapabilirsiniz.

Elizi Mücevher firması, İstanbul ve Trabzonda bulunan fabrikalarında altın üretiminin ardından özenle işlenen kolye ve küpe modellerini tasarlayarak uygulamaya sürüyor. Ayrıca en çok dikkat eden ürün modellerinden biri de Trabzon hasırıdır. Modeller genellikle zarif ve şık görünümlü olacak ve her müşteriye hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Fabrikalarda üretimi tamamlandıktan sonra da ürünler satışa sunuluyor.

Fazlasıyla ince bir iş gerektiren bu mücevher sektöründe https://www.elizi.com.tr/  firması oldukça başarılı bir iş çıkartıyor. A kalitesinde altın mücevherlere sahip olmak isteyen her müşterinin sitemize göz atmasını tavsiye ederiz. Ürünlerimizde üretim kalitemizi tüm kullanıcılarımızın deneyimlemesini sağlıyoruz.

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-(2).pptx-(1).jpgyeni-microsoft-powerpoint-sunusu-(3)-001.jpg1-571.jpgyeni-microsoft-powerpoint-sunusu-(4).jpgyeni-microsoft-powerpoint-sunusu-(5).jpg

Bu haber toplam 2630 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim