• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Usta futbolcular Hakkari'de

Usta futbolcular Hakkari'de
Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak ve beraberindekiler Hakkari’ye geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran gibi isimler Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan gençlerle çeşitli etkinlikler kapsamında 13 Ağustos 2014 tarihinde açılışı Van’lı gençler ile yapan Ünlü futbolcular ikinci durakları olan Hakkari ilinde projeye devam ettiler.

Gençlerde ideallerini gerçekleştirme yolunda yeni bir vizyon oluşturması ve fırsat eşitliği sağlanarak bölgeler arası gelişmişlik farkı algısının azaltılması gibi hedeflerin yanı sıra bölgede yaşayan gençlerin spora özendirilmesi gibi amaçlarda taşıyan projenin ilk ayağı Ağustos-Kasım ayları arasında gerçekleştirilecek. İlk etapta 13 şehrin gezileceği projenin, 2015 yılında Mart-Mayıs aylarında 15 şehirle devam ettirilmesi hedefleniyor.

“USTA FOTBOLCULARIN İKİNCİ DURAĞI HAKKARİ”

"Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında  Hakkari’ye gelen Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran gibi isimler efsane futbolcular bir lokantada değişik spor kulüpleri ve futbolcularla bir araya geldiler. Dışarıda çocuklara seslenen Çolak, herkesi bekliyorum ama mutlaka sahaya gelin 100 kişiye top dağıtacağım dedi.

Çolak,”Projemizin ikinci ayağı olan Hakkari’deyiz. Burada bu üzel gençliği ve insanları görmek onlarla aynı havayı teneffüs etmek, onlarla kucaklaşmak, onlarla sohbet etmek, onların sıkıntılarını dinlemek  ve onları mutlu etmek için ellerimizde ne geliyorsa onları yapmak için biz futbol hocaları olarak buradayız. 

Projeye geçen hafta başladık. Sayın Bakanımız Çağtay Kılıç’ın desteği ile bugün buralardayız. Haftaya Kars ilindeyiz. Daha sonraki hafta ise Şırnak’tayız. Siirt, Batman, Muş diye devam edecek yaklaşık Güneydoğu Anadolu’da 13 ilde bu güzel insanlar gençlikle beraber olup onla kucaklaşacağız. Bugün Hakkari’deki gençlerle beraber top oynayacağız ve onlara top ile değişik hediyeler dağıtacağız. Burada onlarla, spor, dostluk ve barış olmak üzere bunlarla alakalı sohbetler yapacağız” dedi.

Usta futbolculara Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, ve Hakkari’deki spor kulüp başkanları eşlik etti. Hakkarihabertv.com

futbolcu-m.jpg

 

Bu haber toplam 8764 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim