• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Vali Akbıyık, Hakkari’deki gündemimiz eğitim

Vali Akbıyık, Hakkari’deki gündemimiz eğitim
Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Gazi İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ederek "Bir Kitap Bir İnsan" kampanyasını başlatarak, kitap okumakta ve eğitimde Hakkari hak ettiği yerde olacak dedi.

23 derslik ve 500 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Gazi İlk/Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Akbıyık’a İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Okul Müdürü Kadir Çetin tarafından karşılandı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, okumanın önemine değindi. Vali Akbıyık, öğrencilere kitaplar hakkında değişik sorular sorarak kendilerine "Bir Kitap Bir İnsan" kampanyası çerçevesinde kitap hediye etti.

Başlatılan kampanya kapsamında öğrencilere kitap okumalarını ve yanında birine de okutmalarını isteyen Vali Akbıyık, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


- Hakkari'deki gündemimiz kitap ve eğitim

Okul çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali İdris Akbıyık,  bugün Gazi İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ettiklerini belirterek, bundan sonra haftada en az bir okulu ziyaret edeceklerini söyledi.

Vali Akbıyık,”Bir kitap bir insan” kampanyasını Gazi İlk/Ortaokulu’nda başlattık. Amacımız daha başarılı daha mutlu vatanını, milletini seven, vatanına milletine faydalı insanlar yetiştirmek. Bunun da yolu şüphesiz okumaktan kitaptan geçiyor.

- Herkes kitap okusun

Biz her zaman söylüyoruz. Bizim birinci meselemiz kitap, eğitim diyoruz. Hakkâri’de de öyle olacak. Bütün Hakkârililerin, bürokratlarımızın, öğretmenlerimizin, okul müdürlerimizin herkesin gündeminin eğitim olmasını arzu ediyoruz.

Başarının hayatta mutlu olmanın yolu eğitimden kitaptan geçiyor. Bunu da burada artıracağız. Hakkâri hak ettiği yerde olacak" şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-gazi-ilkogretim-okulu-1.jpghakkari-gazi-ilkogretim-okulu-2.jpghakkari-gazi-ilkogretim-okulu-3.jpghakkari-gazi-ilkogretim-okulu-4.jpg

 

 

Bu haber toplam 3683 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim