• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Vali Akbıyık, modern bir Hakkari için çalışmalar sürüyor

Vali Akbıyık, modern bir Hakkari için çalışmalar sürüyor
Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, daha modern daha güzel daha yaşanabilir bir Hakkari oluşturmak için ellerinde gelen çaba ve gayreti gösterdiklerini söyledi.

Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ile birlikte Merzan Mahallesindeki temeli atılan bin kişilik Gençlik Sporun Öğrenci Yurdu inşaat çalışmasında denetim ve incelemelerde bulundular.

 Vali Akbıyık, ilk olarak Gençlik Sporun Öğrenci Yurdu çalışmalarını inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Akbıyık daha sonda Keklikpınar Mahallesinde üniversitenin su deposu bölgesinde denetimlerde bulundu. Üniversite bölgesinde çalışma yapan firma sahibi Abulkerim Akgül tarafından yapılan çalışmalar hakkında Vali Akbıyık ve beraberindekilere bilgi verdi.

Burada basın mensuplarına açıklamada buluna Vali Akbıyık, Hakkari’mizde gerek genel idare kapsamında, valiliğimiz, bakanlıkların, gerekse belediyemizin birçok projesi ve yatırım hizmetlerinin devam ettiğini söyledi.

Vali Akbıyık,”Bugünde Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan bin kişilik yerinde incelemelerde bulunduk. Yine ikinci bir bin kişilik yurt yapılacak onunla ilgili yerlere baktık.  

Bu arada üniversitemizin ikinci etap derslik inşaatları devam ediyor. Onları yerinde gördük. Belediyemizin içme suyu kapsamında yapılan deposunun yerinde incelemelerde bulunduk. Hakkarimiz  her tarafı bir şantiye alanı bir taraftan doğalgaz çalışmaları devam ediyor.

Bir taraftan şehir içi asfalt, beton yol, yine diğer park çalışmalarımız, ulaşım ve içme suyu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Amacımız Hakkari halkının en iyi hizmeti almasıdır, gerek belediye hizmeti, gerekse diğer bakanlıkların, valiliğimizin tarafından yapılan hizmetler daha modern daha güzel daha yaşanabilir bir Hakkari oluşturmak için elimizde gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

Üniversite tarafından yapılan cami inşaatında de incelemelerde bulunan Vali Akbıyık, çalışmalar hakkında Rektör Pakiş’ten bilgi aldı. Haber: Feyzullah Taş

02-290.jpg03-229.jpg04-120.jpgdsc_9068.jpg

 

 

Bu haber toplam 2875 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim