• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Vali akbıyık'tan 10 Kasım Mesajı

Vali akbıyık'tan 10 Kasım Mesajı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyıt, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83.yıl dönümünde özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk; önderlik ettiği İstiklal Mücadelesini elde ettiği eşsiz zaferler ve Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile taçlandırmıştır. O; tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, Milletimizin daima gönlünde yaşatacağı saygın bir lider ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak tarihimizin her safhasında fikirlerini kıymetli bir hazine olarak kullanacağımız büyük bir devlet adamıdır.

Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

O’nun “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” vecizesinde vurguladığı gibi Türk Milletinin Cumhuriyetin bekasını sağlamak ve Atatürk'ün gösterdiği özgür ve müreffeh muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücüyle çalışacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' olarak adlandırdığı Cumhuriyetimizi, kardeşlik, birlik ve bütünlük ruhunu koruyarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri kapsamında azim ve kararlılıkla sonsuza kadar koruyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıldönümünde saygı ile anıyor, silah arkadaşları başta olmak üzere huduttan hududa koşarak bu uğurda canlarını feda eden tarihimizdeki tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim