• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Akbıyık'tan 10 ocak idareciler günü mesajı!

Vali Akbıyık'tan 10 ocak idareciler günü mesajı!
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 10 Ocak idareciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
vali Akbıyık mesajında,"10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda 10 Ocak tarihi, ‘İdareciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.
 
Mülki İdare Amirleri; Ülkemizin her köşesinde, toplumun huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun temel değerleri olan demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, laik ve sosyal hukuk devletinin bekası adına, kendilerine düşen vazifenin farkında olarak, önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar.
 
Devlet ve hükümet politikalarının başarı ile uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşların memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında şüphesiz en önemli sorumluluğu idarecilerimiz üstlenmektedir. Mülki idare amirlerimiz, Devleti ve hükümeti temsil ederken sadece Devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, Devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler.
 
İdareciler olarak vatandaşla Devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. İnanıyorum ki sorumluluk bilinci gelişmiş idarecilerimizin çalışmaları sayesinde Ülkemiz daha aydınlık yarınlara ulaşacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; son derece zorlu ve özel bir bölgede bulunan İlimizde Devletimizi temsil etme, vatandaşımıza hizmet verme noktasında büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Hakkarihabertv.com
Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim