• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Vali Akbıyık'tan duygulandıran hediye

Vali Akbıyık'tan duygulandıran hediye
Hakkari Valisi/Belediye Başkan V.İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla, şehit aileleri başta olmak üzere koyun otlatandan ve tandırda ekmek pişiren kadınlara anneler günü hediyesi gönderdi.

Valinin selamını alan bir şehit annesi gözyaşlarını tutamadı.  Hakkari’de anneler günü nedeniyle Hakkari Valisi Belediye/Başkan V. İdris Akbıyık, tarafından bir program düzenlendi. Valilik Vefa Sosyal Destek Grubu’da yer alan Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü M. Sait Abdullahoğlu ve beraberindeki İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önceden isimleri tespit edilen şehit aileleri ile 100 yaş ve üstü anneleri evlerinde ziyaret ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali İdris Akbıyık’ın selam ve hediyelerini takdim ettiler.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ve beraberindeki Valilik Vefa Sosyal Destek Grubu ilk önce şehit eşi Sultan Kaya’yı evlerinde ziyaret ettiler. Vali Akbıyık, şehit eşi ile görüntülü konuşarak anneler gününü kutlayarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Valilik Vefa Sosyal Destek Grubu’da yer alan Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü M. Sait Abdullahoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit eşi Hasret Er, Şehit annesi Yıldız Kanat’lada görüntülü konuşarak anneler gününü kutladı.

Valilik Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinin ziyaret ettiği Şehit annesi Fatma Engin ise Vali İdris Akbıyık’ın selamlarını alınca duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit annesi görevliler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Koyun otlatan dan, tandırda ekmek pişirene kadınları unutmayan Vali İdris Akbıyık,  Anneler Gününde annelere sürprizi yaparak hediyeler göndermesi aileleri sevindirdi. Haber: Feyzullah Taş

sait-bey-111.jpgsait-bey-1.jpgsait-bey-2.jpgsait-bey-3.jpgsait-bey-4.jpg

 

Bu haber toplam 2594 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim