• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Akbıyık'tan şehit ailesine bayram ziyareti

Vali Akbıyık'tan şehit ailesine bayram ziyareti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Kurban Bayramı münasebetiyle Şehit Reşit Berk'in ailesini evlerinden ziyaret etti.

 Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk,İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Savaş Şimşek,Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ile birlikte Merzan Mahallesi'nde bulunan 1999 yılından Üzümcü Köyü Karakolundan teröristlerle girilen çatışmadan şehit olan 9 çocuk babası Şehit Reşit Berk'in ailesini evlerinden ziyaret etti.

Burada şehit ailesini bayramını kutlayan ve onlarla sohbet eden Vali Akbıyık, ziyaretlerle ilgili gazetecilere açıklamada bulundu. Sabah Kurban Bayramına Hakkari'de namaz ile güne başlandıklarını söyleyen Vali Akbıyık, Şehit Bebek M. Bedirhan Üs Bölgesi"nde Kalana'da orada görev yapan Jandarmaların, Polis Özel Hareketlerimiz,güvenlik korucuları ile bayramlaştıklarını belirtti.

 Akbıyık,"Bugün aynı zamandan şehit Bedirhan bebek ve annesinin şehit edilişinin yıl dönümü tekrar onlara Allah'tan rahmet diliyoruz.

Bunun haricinden Jandarmalarımız la bayramlaştık.Şimdi de şehit ailemizi ziyaret etmeye geldik.Tabi bu fırsatla tüm Hakkari halkının bayramını kutlarken, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Ben kendim imkan bulduğum ölçüde gelmeye çalışıyorum.

Tüm kurumlarımız şehit ailelerine ziyaret etmeye riayet ediyorlar.Tekrar buradan tüm Hakkarililerin bayramını kutluyorum.Tabi bu bayram Koronanın etkisi altında geçiyor.Toplum bayramlaşma yapmamaya gayret ediyoruz.Yine maske,hijyen,sosyal mesafe önemli.

Özelikle İnternele veya telefonlaşma yoluyla bayramlaşıyoruz.Korona ile ilgili tedbirlerimizi dün itibari ile yayınladık.Düğünleri tekrar 4 saate düşürdük, taziyeleri tekrar kaldırdık.Tabi her şey Hakkari halkının daha huzurlu daha sağlıklı günlere kavuşması içindir.Biraz sabretmemiz ve dikkat etmemiz gerekiyor.İnşallah aldığımız tedbirlerle hep beraber bunu engelleyeceğiz.'' Haber: Feyzullah Taş

dsc_9406.jpgdsc_9404.jpgdsc_9408.jpg
  

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim