• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Vali kendisini görmek isteyen öğrenciyi ziyaret etti

Vali kendisini görmek isteyen öğrenciyi ziyaret etti
Ankara’da tedavi gören ve daha sonra eğitimine devam eden Şilan Akbulut isimli kız öğrencinin Vali amcayı görmek istiyorum çağrısı üzerine Vali Toprak okula giderek öğrenciyi sınıfında ziyaret etti.

Hakkari  Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 10/D sınıfında okuyan ve hastalığı nedeniyle tedavi gören Şilan Akbulut isimli öğrencinin Vali amcayı görmek istiyorum çağrısı üzerine  Vali Toprak öğrenciye sürpriz yaparak okulunda ziyaret etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Müdür Yardımcısı Ayhan Turgut ve beraberindeki toplum destekli polis şube müdürlüğü ekipleri  ile birlikte Biçer Mahallesinde bulunan 17 derslik ve 473 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Vali Toprak, kendisini görmek için çağrıda bulunan Şilan Akbulut isimli kız öğrenci tarafından okulun kapısında çiçeklerle karşılandı.

Şilan Akbulut’un öğrenim gördüğü 10/D sınıfına ziyaret eden Vali Toprak bir süre matematik dersini dinledi ve tahtada soruları çözen öğrencilerle sohbet etti. Vali Toprak ve beraberindekiler öğrencilerle aynı masalarda oturması öğrencileri sevindirdi.

Şilan isimli öğrenciye sarılan Vali Toprak, Hakkarili öğrencilerin çok zeki olduğunu ifade ederek, matematik dersini ise çok sevdiklerini söyledi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından getirilen hikaye kitaplarını öğrencilere dağıtın Vali Toprak, ziyareti ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Vali Toprak,”Göreve başladığım ilk günlerde Şilan kızımız bana bir çağrıda bulunarak Vali amcayı görmek istiyorum diye bir talebi olmuştu. O günden beridir kendisini ziyaret ediyorum.

Çok güzel arkadaşlığımız oldu abi kardeş. Rahatsızlığı nedeniyle bazen Ankara’ya gidip geliyor ve okuluna devam ediyor.  Kendisine okula geldiğimde ziyaret edeceğime dair sözüm vardı. Bu ziyarette bugüne nasip oldu. İlk geldiğimde kendisine çok zor sorular sormuştum.

Onları kim çözecek sorduğumda en zor soruyu Şilan çözmüştü bende hayranlıkla izledim.  Arkadaşlarına sordum arkadaşları da Şilan’ı çok özlemişler.  Biliyorsunuz Hakkari’nin bir özelliği var. Hangi okula gitsem sorsam en sevdiğimiz ders matematik diyorlar bu da çok ilginç genellikle bizim genç iken beden eğitimi derdik. 

Zeki olan Hakkarili çocukları tebrik ediyorum. Gençlerimiz geleceğe güvenli bakıyorlar. Hakkarili gençlerinin hepsinin kafası zehir gibi. Ben buradaki öğretmenlere başarılarından dolayı kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi iyi yetiştirdikleri için” dedi.

Valinin kendisini okulunda ziyaret ettiği Şilan Akbulut ise, Vali’yi karşısında görünce çok şaşırıp heyecanlanıp duygulandığın  ifade ederek, vali yi gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Feyzullah Taş/İHA



vali-gazi-lisesi-2.jpgvali-gazi-lisesi-3.jpgvali-gazi-lisesi-m.jpgvali-gazi-lisesi-5.jpg

 

Bu haber toplam 4643 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim