• BIST 9530.47
  • Altın 2476.955
  • Dolar 32.4195
  • Euro 34.71
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Vali Toprak güvenlik personelinin yeni yılını kutladı!

Vali Toprak güvenlik personelinin yeni yılını kutladı!
Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İlimizdeki değişik noktalarda görevli güvenlik personelini ziyaret ederek yeni yılını kutladı.
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk ile birlikte ilk olarak Depin Polis Kontrol Noktasını ardından Atatürk Polis Merkezi ve Jandarma Özel Harekât Taburundaki güvenlik personeli ile bir araya gelerek yeni yılını kutladı.
 
Polis Özel Harekât Şube Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Toprak, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla aradı. Bakan Soylu, telefon aracılığıyla güvenlik personelinin yeni yılını kutladı.
 
Ardından kentin yüksek kesimlerinde bulunan ve özel harekât polislerinin görev yaptığı Kale-2, Kale 3 ve Kale 4 kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Toprak,  buradaki güvenlik personelinin yeni yılını kutladı.
 
Güvenlik personeli ile birlikte yeni yıla giren Vali Toprak, burada yaptığı açıklamada, 2017 yılının önceki yıllara göre çok daha huzurlu geçtiğini söyledi.
 
Hem vatandaşların hem de güvenlik personelinin daha rahat bir yıl geçirdiğini anlatan Vali Toprak şunları söyledi.
 
"Tabii kendiliğinden olmuyor bu işler. Çok büyük fedakârlıklar sergilendi. Çok büyük çalışmalar gerçekleştirildi. Bir kere öncelikle sınır bölgelerimiz yeni kurmuş olduğumuz üs bölgeleri ile tamamen kapatılmış oldu.
 
Ondan dolayı da bu terör unsurları Hakkâri’mize gelemediği için vatandaşlarımız ve bizler hatta Türkiye daha mutlu, daha huzurlu, daha güvenli bir yıl geçirdi. Jandarma Özel Harekâtımız ve Polis Özel Harekâtımız. Bunun dışında şu anda yanımızda olmayan, yaklaşık 3 bin 400, 3 bin 500 metrelerde sınır hatlarında görev yapan Kara Kuvvetlerimize bağlı her biri birer aslan parçası olan Mehmetçiklerimiz ve komutanları bize bunu sağladılar. Bütün ülkemiz huzurlu olsun.
 
Birbirinden kıymetli, her biri aslan parçası olan bu güvenlik güçlerimiz, komandolarımız, özel harekâtlarımız burada oldukça hiçbir şer gücün ülkemizi rahatsız etmesine, ülkemize zarar vermesine, tehdit etmesine izin vermeyeceğiz."
 
Bölgede görevli güvenlik personelinin ailelerine de seslenen Valimiz Sayın TOPRAK, evlatlarının önce Allah'a sonra kendilerine ve komutanlarına emanet olduğunu ifade etti.
 
Güvenlik personelinin kılına zarar gelmemesi için her türlü tedbiri aldıklarını kaydeden Valimiz Sayın TOPRAK, şöyle devam etti:
 
"Her türlü emniyetlerini sağlıyoruz. Fiziki şartlarını bundan 5-10 sene önceyle kıyaslanmayacak noktalara getirdik. Onlar da verilen bütün görevleri vatan sevgisi ile gözünü kırpmadan yerine getiriyorlar. Ben bu kardeşlerimizle ne kadar gurur duysam azdır.
 
Türkiye bunlarla ne kadar gurur duysa azdır. Ben bu vesile ile bu fiziki şartların, imkânlarının iyileştirilmesinde, özlük haklarının düzelmesinde her türlü desteğin sağlanmasında bize en büyük desteği ve gücü veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, diğer bakanlarımıza ve hükümetimize buradan tekrar teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum.
 
Onlar bize bu gücü verdiği müddetçe biz de onları temsil eden makamlar olarak burada canımız pahasına hepimiz kenetlenmiş vaziyette ülkemizin vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için ant içmiş bir şekilde görevimize devam edeceğiz. Ben bu vesileyle öncelikle burada bulunan birbirinden kıymetli kahramanlarımızın, ondan sonra ülkemizin her köşesindeki vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. İnşallah 2018 yılı hepimize, dünyaya daha barış getiren, daha huzur, sağlık getiren bir yıl olsun diyorum."
 
Ardından Vali Toprak, bir özel harekât polisinin ailesini de telefonla arayarak yeni yılını kutladı.
 
Vali Toprak, güvenlik personelini ziyaret ettiği noktalardan geçen sürücü ve yolcuların yanı sıra çarşı merkezindeki vatandaşlarla da bir araya gelerek yeni yılını kutladı. Hakkarihabertv.com
Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim