• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Vali Toprak, kanaat önderleri ile bir araya geldi!

Vali Toprak, kanaat önderleri ile bir araya geldi!
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ilin bazı kanaat önderleri ve aşiret illeri gelenleri ile bir araya gelerek ilin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 Hakkari Valiliği tarafından Şenler otelinde düzenlenen buluşma yemeğine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,  Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin,  Vali Yardımcıları, Mehmet Emin Taşçı, Hasan Ongu,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdür Vekili Sinan Ergen, bazı kanaat önderleri ile aşiretlerin illeri gelenleri katıldı.

Burada konuşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, değerli kanaat önderleri, aşiretlerin değerli illeri gelenleri valiliğimiz tarafından tertiplenen buluşma yemeğine hoş geldiniz dedi.

Vali Toprak,”Biz yaklaşık bir buçuk ay önce aşiretlerin önde gelenleri ile birlikte biraz daha geniş katılı olarak 70 kişi ile bir toplantı yapmıştık.

Bundan sonra da bu toplantılarımızı zamana yayarak, kişileri, aşiret reislerini kanaat önderlerimizi topluma önderlik eden ilimizin gelişmiş kişilerini daha kapsamlı olarak gruplar halinde bir araya getirip il müdürlerimizle komutanımızla,

emniyet müdürümüzle, vali yardımcılarınızla teşrifleri halinde sayın başsavcımızla da konuları birlikte değerlendirerek ilimizin her türlü konusunu ve problemini çözüp hep birlikte istişare halinde kararlar alarak bu problemleri ortadan kaldırıp daha huzurlu bir kent haline getirmek için bu uygulamamıza bundan sonrada devam edeceğiz.

Bu toplantıların çok faydalı olduğunu bir önceki toplantımızın yansımalarından bizzat gördük. Şimdi sizlerde aynı fikri taşıyorsunuz. Çünkü bir her şeyi göremeyebiliriz. Dışarıdan bir göz, izleyen ve fikir sahibi olan Hakkari’nin derdi ile dertlenen ve sizlerle beraber olmak bizlere de yeni görüş açıları ve yeni ufuklar kazandırıyor.

Bizim atlamış olabileceğimiz ve dikkatimizde kaçan konuları biz sizlerle istişare bir şekilde vakıf olabiliyoruz. Bizimde size  getireceğimiz konular olabiliyor.

Bu vesileyle inşallah bundan sonrada bu toplantılarımıza gruplar halinde veya toplu halde zaman zaman devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki ilimizin huzuru kavuşmasında hizmetlerin daha verilmesine ve gelişmesinde çok büyük faydası olacaktır.

Hiçbir şey olmasa bile sizleri görmek ve beraber olmak sohbet etmek bile bizler için büyük bir kazançtır” dedi.

 Vali Toprak'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

vali-m-013.jpgvali-2-006.jpg
 

Bu haber toplam 6298 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim