• BIST 9524.59
  • Altın 2491.714
  • Dolar 32.5385
  • Euro 34.7245
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Toprak, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Toprak, muhtarlarla bir araya geldi
Hakkari Valisi Cüneyit Toprak, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki muhtarlarla toplantı sonrası yemekte bir araya geldi.

Valilik tarafından Cömerd Ciğer evinde muhtarlara yönelik verilen yemeğe Vali Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, kurum amirleri ile Çukurca ilçesinde gelen muhtarlar katıldı.

Cömerd Cİğer Evi deneyimli elemanları tarafından protokol üyeleri ve davetlilere Vali kebabı,  karışık pirzola, kavurma pilav, cacık ve değişik yemekler ikram edildi.

Burada basın mensuplarına açıklamada buluna Vali Cüneyit Orhan Toprak, başka sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları olmak üzere, bakanlığımızın da bu yöndeki tavsiyeleri üzerine her ay il ve ilçelerdeki muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Vali Toprak,”4 ayda bir muhtarlarımızla bir araya geliyoruz.  Çukurca ilçemizin köy ve merkez mahallelerindeki muhtarlarla bir araya geldik. Muhtarların çoğunluğu ilde olduğu için bir değişiklik yaparak muhtarlarımızla Hakkari’de toplantı yapmaya karar verdik.  Ancak Sayın içişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun Yüksekova ilçemizde özel harekatımızın Türkiye çapında örnek gösterilebilecek hizmet binasını açılışına katıldığı için Yüksekova’ya geçmek zorunda kaldım.

 İlçedeki  muhtarların toplantısı  vekaleten Vali Yardımcısı Bekir Abacı başkanlığında yapıldı.  Toplantıda yatırımla ilgili hizmet götüren yatırımcı orada hazır bulundular.  Buradaki sorunları muhtarlarla birlikte görüşüp görüş ve önerileri alındı.  Yapılan veya yapılacak veya planlanmış olduğu çalışmaları hemen yere serip imkan dahilinde en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışıyoruz.  

Bu toplantılar gerçekten çok verimli oluyor. Bu toplantılarda vatandaşlarımızın dertlerine problemlerini yerinde çözüyoruz.  Ele alınan konuların yüzde 70’ni ise çözüyoruz.  Çukurca’daki muhtarlarımızda merkez, köy ve mezralardaki sorunlarını dile getirmiş oldular.

Kurumlarımız ise palanlarını yapıp yol haritası çıkarttılar. Bundan sonra bu toplantılarımız devam edecek.  Ben katılan tüm muhtar kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarları ise toplantıda rahatlıkla  sorun ve sıkıntılarını yerine getirdiklerini belirterek, bu tür toplantıların çok verimli olduğunu ifade eden Valiliğe teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

vali-toplanti-1-001.jpgvali-toplanti-2.jpgvali-toplanti-3.jpgvali-toplanti-o.jpgptt-muduru.jpgvali-toplanti-5.jpg

Bu haber toplam 2709 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim