• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Vali Toprak özel harekatçılarla bayramlaştı!

Vali Toprak özel harekatçılarla bayramlaştı!
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, özel harekat şubesinde bulunan özel hareketçilerin bayramını kutlayarak, şehitlerin kanı yerde kalmadığını ifade ettiler.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Biçer Mahallesinde bulunan Özel Harekat Şubesini ziyaretinde, Özel Harekat Şube Müdür Vekili Mihri Gölcük, ve özel harekatçılar tarafından karşılandı.

 Burada özel harekatçıların bayramını kutlayan Vali Toprak, daha sonrada içerİde bulunan özel harekat ve aileleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Toprak, çok önemli görevler ifa eden emniyet teşkilatımızın muhalif gücü çok kıymetli özel harekat şube müdürlüğünü ziyaret ettiklerini söyledi.

Vali Toprak,”Özel harekatçıları inşa ederek güzel bir hale getirdikleri tesislerindeyiz.  Bu kahraman kardeşlerimizi burada ziyaret ettik.

Buraya gelirken gördük ki hepsi büyük bir enerji ve moral içersinde yüksek bir motivasyonla  kendilerine verilen görevleri yerine getirmek için sabırsızlanan bir ruh hali gördüm hepsinde de. Hepsinin gözlerinden cesaret , fedakarlık vatan ve bayrak aşkı rahatlıkla okunabiliyor.

Bizde bu kardeşlerimizi gördüğümüzde ilimiz adına devletimiz adına onlarla gerçekten gurur duyuyoruz.  Ne kadar güçlü kararlı ve cesur kardeşlerimizin olduğunu burada gördük.  Gerçekten dosta gücen düşmana korku veren bir özel harekatımız var kökü eski tarihlere dayanan eğitimlerini tam anlamıyla almış her türlü göreve hazır olan kardeşlerimizin Hakkari’de de almış oldukları eğitimin hakkını yerine getiriyorlar.

-Özel hareketçi Muhammet Ali Mevlüt Dündar’i şehit eden teröristler öldürüldü

Bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün görevleri  hiç düşünmeden büyük bir moralle tamamlayıp döndüler.  Bundan yaklaşık bir ay önce yapılan bir başarılı operasyon esnasında  Muhammet Ali Mevlüt Dündar kardeşimiz şehit oldu.

 İki gün önceki tarih itibarıyla da yine emniyetimizin, jandarmamızın müştereken yapmış oldukları operasyonda Mevlit kardeşimizi şehit eden ve sözde bölgede sorumlu olarak gösteren teröristler  güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonu sonucu etkisiz hale getirildiler.

Geden kardeşimiz geri gelmemekle beraber onun kanının yerde kalmamış olması bizim için bir moral ve sevinç kaynağıdır.

Bu operasyonu düzenleyen özel harekatçılarımızı, jandarmamızı  tebrik ediyorum. İnşallah özel hareketimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da kendine verdiği görevleri en hassas ve en dikkatli şekilde en az zayiatla yerine getireceklerdir.

Bundan hiç şüphemiz yok. Bizde onların moral vermek için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ben bu vesile ile tüm güvenlik güçlerimizin ve ailelerinin  Kurban bayramını kutluyorum hepsini Allah’a emanet ediyorum dedi.

İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ise, bir ay önce Hakkari Oğul köyü yakınlarında özel harekatçı Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ı şehit eden teröristleri etkisiz hale getirdiklerini belirterek, bir ay önce Şemdinli İlçesi’ne bağlı Altınsu Köyü’nde operasyonda teröristlerce  şehit edilen özel harekatçımız Erhan Konuk’un faillerini belirlediklerini ifade ederek yakında etkisiz hale getireceklerini söyledi. İHA

ozel-harekat-m.jpgozel-harekat-2.jpgozel-harekat-3.jpg

Bu haber toplam 3948 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim