• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Vali Toprak, Yüksekova’da ziyaretlerde bulundu!

Vali Toprak, Yüksekova’da ziyaretlerde bulundu!
Hakkâri Vali Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova İlçesi’nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Yüksekova İlçesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Toprak, burada Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç tarafından karşılandı.

Daha sonra Vali Cüneyit Orhan Toprak beraberindekilerle birlikte 9 Mayıs 2017 tarihinde ilçeye bağlı Kuru Köy Mahallesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Nedim Ceyhan isimli vatandaşın taziyesine katıldı.

 Kuru Köy Mahallesi Sabır Camii’nde taziyeye katılan Vali Toprak Ceyhan ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. 

Ceyhan’ın yakınları, Vali Toprak’tan olayın aydınlatılarak cinayetin faillerinin yakalanmasını istedi.

Ardından Vali Toprak, 09 Mayıs 2017 günü Şemdinli İlçesi Çatalca Köyü Erdemli Mezrası Kırk Çimenlik Mevkii’nde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye döşenen mayına basması sonucunda yaralanan ve tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi’nden Ankara’ya sevk edilecek

olan Uzman Çavuş Mustafa Ünal’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Vali Toprak, yaralı Uzman Çavuş Mustafa Ünal’ı görmeye gelen ailesiyle de görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra yaralı asker, ambulans helikopterle Van’a, buradan da ambulans uçakla Ankara’ya götürülerek tedavi altına alındı.

Vali Toprak, Selahaddin Eyyubî Havalimanı’nı ziyaret ederek burada uçakların yakıt ikmali için yapılmaya başlanan yakıt tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Toprak, Yüksekova’daki ziyaret ve incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı. Hakkarihabertv.com

vali-toprak-yuksekova-m-001.jpgvali-toprak-yuksekova-1.jpg

Bu haber toplam 2614 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim