• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Vali Toprak’a halaylı veda gecesi

Vali Toprak’a halaylı veda gecesi
Valiler kararnamesi ile Konya Valiliğine atanan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak için düzenlenen veda gecesi renkli görüntülere neden oldu.

Hakkari Valiliği tarafından Nergiz Düğün salonunda düzenlenen yemekli veda gecesine Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim,eşi Büşra Epcim,

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Mustafa Pala ve İdris Koç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari eski Milletvekilleri Abdulmuttalip Özbek,

Esat Canan, Hakkı Töre, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti Genel merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, Belediye Kültür ve Sanat İşleri Müdürü Ayhan Tunç. Hakkari’nin illeri gelenleri. STK temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...


Burada konuşan Vali Toprak, Hakkari’de hiçbir yerde olmayan inanılmaz zeki bir gençliğin olduğunu söyledi.

Vali Toprak,”Hakkari il emniyet müdürlüğümüz vasıtasıyla Taylan’da giden gençler birincilik ile geri döndüler. Buranın insanları ve misafirperverdir. Hakkari’ye geldiğimizde su, yol kanalizasyon ve kaldırımlar yok idi.



Şimdiki haline sosyal medyada paylaştığımızda kimse bunun Hakkari olduğuna inanmıyor. Hakkari değil İstanbul’mu diyorlar ve inandırmaktan güçlük çekiyoruz.

Hakkari’nin çehresini değiştiren sayın başkanımız Cüneyt Epcim’e teşekkür ediyoruz. Burası bir özelliği var çok canlı bir şehirdir insanları yürüdüğü zaman keyif alıyorlar” dedi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat işleri Müdürlüğü tarafından Vali Toprak’ın yaptığı hizmetler, yöre halkı ile birlikteliği, darbe gecesinde halkla beraber nöbette olması ile ilgili slayt gösterimleri yapıldı.

-Yöresel kıyafetli vali eşi şıklığı ile göz kamaştırdı

Yapıla konuşmalar ve slayt gösterimlerinin ardından yöresel kıyafetlerle geceye katlan Vali eşi Dr. Funda Toprak, şıklığı ile adeta göz kamaştırdı. Vali Toprak eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak gelenlerle yakından ilgilendiler. Vatandaşlar ise vali ve eşi ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

-Reng-i Hakkari geceye renk kattı

Hakkari Belediyesi Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu sanatçıları sahne alarak birbirinden Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirerek geceye renk kattılar.

-Düşman çatlatan görüntüler sergilendi

Reng-i Hakkari sanat topluluğunun canlı müziği eşliğinde halaya kalkan Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’in halayın başını çekmesi üzerine Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, belediye başkanı, komutanlar, milletvekilleri, kanat önderleri ve tüm davetliler kol kola girerek halay çektiler. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği veda gecesinde adeta düşman çatlatan görüntüler sergilendi.

Burada konuşan Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, hep birlikte terörle mücadele ettik, hep birlikte dağları gezdik, buradaki birlik ve beraberliği görüyorsunuz biz hep böyleyiz ve böyle olacağız dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Toprak’a değişik hediyeler takdim edildi. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 7063 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim