• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Toprak’a İzmir’den teşekkür plaketi!

Vali Toprak’a İzmir’den teşekkür plaketi!
İzmir Hakkarililer Derneği bir piknik şöleni düzenledi. Buca Gölet’te tertiplenen şölene 500 Hakkari’li katılmıştı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Taş, ilimiz valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı da davet etmişti. Vali Toprak yoğun iş temposundan dolayı gidemediği etkinliğe başkanı telefonla arayarak teşekkür etmişlerdi.

   Dernek yönetimi bu etkinlik dolayısıyla hiçbir ücret talep etmeden sahne alan sanatçı Kemal Çiftçi’ye, bu anlamlı anı ölümsüzleştirerek objektifine ve köşesine taşıyan Hakkari Haber TV Genel Yayın Koordinatörü Hakan Taş’a ve ilimizin sevilen valisi Cüneyit Orhan Toprak’a birer teşekkür plaketi  hazırladı.

 Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Hakkarililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Taş; “Hakkari’miz çok acılar yaşadı.

Orada yaşanan her sıkıntı buraya ve tüm Türkiye’ye sıçrıyor. Son zamanlarda Hakkari’de yaşanan huzur ve güven ortamı biz gurbette olan Hakkarilileri oldukça mutlu ediyor.

Sayın valimiz oldukça seviliyor. Kentimize sağladığı güzelliklerden dolayı ayrıca derneğimize olan manevi destek ve ilgisinden dolayı kendisine bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük”dedi.

 Dernek Yönetimi adına gönderilen plaket Hakan Taş tarafından vali Toprak’a verildi. Makamında Hakan Taş ile bir araya gelen valimiz duygularını şöyle dile getirdi; “Biz Hakkari’ye çalışmaya geldik. Burada yaşayan insanımıza huzur ve hizmet vermeye geldik.

Yolumuz uzun, yükümüz ağır ama hep birlikte çabalayarak kentimizi iç ve dış turizmin uğrak yeri haline getireceğiz.

Hakkari’de bulunmaktan ve sizlere hizmet etmekten mutluyum. İl dışında yaşayan Hakkarililerin dayanışma ve kaynaşma içerisinde bir arada olmaları ve birlikte hareket etmeleri bizi onurlandırıyor.

İzmir’de  hemşerilerimle birlikte olmayı çok arzulardım. Bu şölene katılan tüm kardeşlerimi selamlıyor, organizasyonda emek sarf eden ve teşekkür plaket gönderen yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum”dedi. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 2910 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim