• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Vali Toprak’ın veda gecesinde gözyaşları sel oldu

Vali Toprak’ın veda gecesinde gözyaşları sel oldu
Konya iline atanan Hakkari Valisi Cüneyit Toprak için hazırlanan geceye gözyaşları damgasını vurdu.

Hakkarihabertv Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hakan Taş  tarafından düzenlenen veda gecesinde Vali Cüneyit Orhan Toprak ve salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen veda gecesine  Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Fuda Toprak, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, eşi Büşra Epcim, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya,  Ak Parti Genel merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Ayhan Tunç, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Şırnak ilinde gelen gazeteciler, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Vatandaşların görüşlerinin alındığı slayt gösteriminin ardından Gazeteci Hakan Taş  Vali Toprak için yazdığı şiiri okuyunca duygulanıp şiirini kesmek zorunda kaldı.

Daha sora Hakkari Belediye Başkanlığı Reng-i Hakkari sanat topluluğu sahne alan bir bayan sanatçı da duygulanarak türküsünü yarıda kesti. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ve salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı.



Daha sora sahne alan ünlü Türkücü Aydın Aydın’nın albümü ve ardından Hakkari'nin ilk sanatçısı Kemal Çiftçi akabinde Umut Temirağa  herkesi duygulandıran eserler seslendirdiler.

 Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, Vali Toprak’a yöreye ati kilim hediye ederek Hakkari halkının valisini bağrına bastığını ve çok sevdiğini söyledi. 

Hakkarispor’dan Necmi Güldal, Vali Toprak’a Hakkarispor atkısı, Hakkarihabertv spor yazarı Murat Taş  çıkarttığı Hakkari’nin spor tarihi  kitabını, Sportif Faaliyetler kulübü başkanı  Turan Şimşek, takımın atkısını hediye etti.

-En büyük makam Hakkari valiliğidir

Sanatçıların sahne almasının ardından sahneye çıkan Vali Toprak, en büyük makam Hakkari valiliğidir dedi.

Vali Toprak,”Buradaki birbirinden kıymetli Hakkarili kardeşlerime ağabeylik yapmaya çalıştım. Halkın sevgisini kazandım çünkü Hakkari’yi çok sevdim. Hakkari’den daha büyük makam görmüyorum. 

Sayın Cumhurbaşkanımız beni bu göreve layık gördüğü için burada kendisine şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum. Bu fırsatı bana verdiği için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. Eğer bana bu görev verilmemiş olsaydı buradaki pırıl pırıl insanları görme fırsatım olmayacaktı” dedi.

Salondakiler Vali Toprak’ı ayakta alkışlayarak en büyük vali bizim vali sloganları attılar.  Vali eşi Dr. Funda Toprak’a sarılan bir kadın ise hüngür hüngür ağladı.

Vali Toprak, makam aracına binerken de kalabalık tezahüratlarda bulunarak sayın valim siz bizim her şeyimizsiniz sloganları attılar. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 8109 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim