• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Vali Toprak'tan" 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı"

Vali Toprak'tan" 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı"
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 30 Ağustos zafer bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

 Vali Toprak mesajında," Tarihin dilinden düşmez bu destan, Nehirler gazidir, dağlar kahraman,
  Her taşı bir yakut olan bu vatan, Can verme sırrına erenlerindir.

  Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılık neticesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında Vatanımızı ve Milletimizi yok etmeye çalışan işgal güçlerinin baskılarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara rağmen,

Aziz Milletimiz Vatanımızı ve Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımızı korumak için Milletçe birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği muhteşem bir mücadele neticesinde bu büyük zaferi kazanarak güzel Vatanımızı bizlere emanet etmişlerdir. Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 94. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Türk Milleti, vatan korumasının sayısal güç ile değil; azim, kararlılık ve milletçe kenetlenerek başarabileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Göstermiş olduğu bu büyük zafer ile bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Milletimiz, dayanışmasıyla bütün dünyaya anlamlı bir mesaj vermiş, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.

Aziz Milletimiz 94 yıl önce düşman güçlerine karşı onuruyla, cesaretiyle Ülkemizin bölünmesine ve yok olmasına karşı çıktıysa, 15 Temmuz darbe girişiminde de aynı ruh tekrar cereyan ederek Ülkemize göz dikenlere yine muhteşem bir ders vermişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünemeyeceğini, yıkılamayacağını tekrardan tüm dünyaya göstermişlerdir.

Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti varlığını sonsuza kadar devam ettirecektir. Allah Devletimize, Milletimize güç kuvvet versin, Ülkemizi her türlü beladan korusun.
  Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde,

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum" denildi. İHA
 

Bu haber toplam 2962 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim