• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Toprak'tan Başkan Kahraman'a ziyaret!

Vali Toprak'tan Başkan Kahraman'a ziyaret!
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, aracına saldırı düzenlenen Ak Parti Başkan Yardımcısı ve ayrıca THK Hakkari Şubesi Başkanı olan Salih Kahraman’ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Berçelan Mahallesinde ikamet eden Ak Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı ve THK Şube Başkanı olan Salih Kahraman’ın evinin önündeki aracına bombalı saldırı düzenlenirken Kahraman ise olayda saniyeler farkı ile kurtulmuştu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti Başkan Yardımcısı Salih Kahraman’ı THK şubesinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular.

Vali ve beraberindekiler Başkan Salih Kahraman, abisi Mustafa Kahraman ve yakınları tarafından karşılandı.

Vali Toprak, Başkan Kahraman ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini illetti. Başkan Kahraman, evinde inip çocuklarını hastaneye götürmeye çalışırken meydana gelen patlamada saniye farkı ile kurtulduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ise, terör örgütünün gün geçtikçe kan kaybettiğini ve eylem yapamaz hale geldiğini belirterek, Başkan Kahraman’ın aracına atılan ses bombasında kullanılan malzemeler hakkında bilgiler verdi.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Toprak,” Hakkari THK Şube Başkanı aynı zamanda Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Kahraman arkadaşımıza bir hafta önce bölücü terör örgütü mensupları tarafından ses bombası türünde bir patlayıcı atılarak eylem gerçekleştirildi. 

Bizde emniyet müdürü ve il jandarma komutanımızla Başkan Kahraman’a geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdik. Bir daha böyle can sıkıcı halkımızın moralini bozmaya yönelik eylemlerin tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.

Emniyet ve jandarmamız bu tür eylemlerin bir deha tekrarlanmaması için 24 saat çalışıyor ve gerekli tedbirleri alıyorlar.  Bu olayın aydınlatılması açısında çok ciddi çalışmalarımız oldu. Yakı zamanda adliyeye de çıkartılarak suçluların cezasını bulacak. İnşallah böyle bir şey bir daha tekrarlanmayacak”

-Bu çirkin saldırıyı nefretle kıniyorum

Vali Toprak,”Ben bu vesileyle THK’nin havacılığın geliştirilmesine, gençlerimize tanıtılmasına ve çok güzel sosyal aktivitelere imza atan Başkan Kahraman’a teşekkür ediyorum. Ayrıca siyaset anlamında halkına hizmet eden ve çaba harcayan böyle kıymetli bir kardeşimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınadığımı ifade etmek istiyorum.

 İşleri sadece halkına fikir yoluyla siyaset yapan, havacılığı sevdirmek ve geliştirmek olan yapılan bu saldırıyı anlamak mümkün değil. Bu da terör örgütünün artık nelere tenezül ettiğinin bir göstergesidir bu. Biz artık bunlara da asla müsaade etmeyeceğiz.

Fakat demokrasi ve insan haklarında söz edenlerin bu tür saldırılarda ortada gözükmedikleri de yine ifade etmek istiyorum. Başkan Kahram’ın her zaman yanındayız ve her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Halkımız moralini bozmasın daha huzurlu günler bizleri bekliyor.  Başkan Kahraman’a tekrar geçmiş olsun” dedi. Haber: Feyzullah Taş

salih-kahraman-ziyaret-vali-toprak-m.jpgsalih-kahraman-ziyaret-vali-toprak-1.jpg

Bu haber toplam 3210 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim