• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Toprak’tan Başkan Keskin’e geçmiş olsun ziyareti!

Vali Toprak’tan Başkan Keskin’e geçmiş olsun ziyareti!
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, evine ikinci defa saldırı yapılan Slehi aşireti lideri olan Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Berkant Yaman ile birlikte Başkan Keskin’i Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Durankaya Belediyesi ofisinde ziyaret etti.

Vali Toprak ve beraberindekiler burada Başkan Keskin, ilin illeri gelenleri ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Burada Başkan Keskin ile bir süre sohbet eden Vali Toprak, gazetecilere açıklamada bulundu.

Vali Toprak, ”Son dönemde bildiğiniz gibi Hakkari ilimiz artık Türkiye’nin her yerinde spor, turizm, festival ve gençlerimizin il dışına yapmış olduğu ziyaretlerle huzurlu bir kent olarak tanınmaktadır.

Fakat geçtiğimiz pazar günü iki defa olmak üzere Durankaya Belediye Başkanımızın merkezde bulunan ikametine birinci defa ses bombası ikince defa ise el yapımı patlayıcı atıldı. Bu Hakkari adına üzüntü verici bir gelişme.

Demokrasi çerçevesinde seçimle gelmiş beldesine ve çevresine faydalı olmaya çalışan siyaset yoluyla vatandaşların ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çaba sarf eden kimseye karşı zor kullanmayan belediye başkanımıza ailesinin bulunduğu patlayıcı atılmasını ben burada bütün Hakkarili kardeşlerimin adına şiddetle kınıyorum.

Bomba atarak insanları korkutup yıldırmaya çalışarak bir yere varılmayacağını herkesin bilmesi gerekir. Eğer birisinin bir ideolojisi bir derdi varsa gelip demokratik ortamda bu mücadelesini yürütmeye çalışır. Patlayıcı, şiddet ve tehdit yoluyla ve cezalandırmaya kalkışmak yoluyla sözde insanları yıldıracaklarını sanıyorlarsa yanıldıkları bilmeleri lazım.

Başkanımız beraber görev yaptığımız dönem içerisinde devletinin, milletinin, bayrağının ve demokrasinin yanında olmuş ve fiziki olarak darbe gecesinde dahil olmak üzere darbeye karşı ön saflarda olmuştur. Yapması gerekeni yapmıştır vatandaşının gücünü de arkasına alarak durması gereken yerde durmuştur.

Açıklamaları, beyanatları ve fikirleriyle de şiddet uygulayan terör örgütlerine hiçbir alakası ve irtibatının olamayacağını çok net olarak göstermektedir. Gerçekten çok cesaretli bir şekilde durması gerektiği şekilde durmaktadır.

Ben patlayıcıları atanları kınıyorum emniyetimiz konuya vakfı  bildiğim kaderiyle çok ciddi bilgiler var. Bunları değerlendirerek o bölgede her türlü tedbirler geliştiriliyor. İnşallah bundan böyle bu olaylar yaşanmayacak. Ben bu vesile ile değerli başkanımız Fatih Keskin ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Bunları yaptıranları bu zihniyeti olanları kınıyorum” dedi.

Başkan Keskin ise "Dedem, babam, amcam ve ben belediye başkanlığı yaptık. Bizim tek amacımız bu halka hizmet etmektir ve şu anda yaptığımız da odur. Sayın valimin bizim hizmetten başka bir beklentimiz yok. Hakkari’de şu anda bir huzur ortamı var.

Sizler hizmet anlamında ekibinizle birlikte başarılı hizmetler yapan başarılı bir ekipsiniz. Biz yapılan saldırı insani anlamda ağır basıyor tüm Hakkari halkı da buna üzülüyor. Bu saldırı bana değil huzura ve Hakkari halkına yapılmış bir saldırıdır.

Huzurdan rahatsız olanlar bu saldırıyı yapmışlardır. Ben bu ekiple çalışmak ve hizmet etmek zorundayım  çünkü ben Hakkariliyim. Zengin değilim ve kaçacak yerim yok. Ben hizmet için buradayım siyaset üzerine ticaret ise asla yapmadım.

Hiçbir zaman güçlü bir partide ise siyaset yapmadım. Halkın oyları ile seçiliyorum halk beni seviyor ben de halkımı ve yöneticilerimi seviyorum.

Ben hizmetleri halkın ayağına getirmek için yöneticilerle beraber çalışmak zorundayım. Benim amacım sadece halkıma hizmet etmektir. Ben hancıyım bu saldırıyı yapanlar yolcudur. Ben devletin, bayrağım, valim, halkımlayım.

Bu halkın evladıyım ve hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.   Vali Toprak ve beraberindekiler dışarıda bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Haber:Feyzullah Taş

keskin-m-008.jpgkeskin-2222222222.jpgkeskin-333333333333.jpgkeskin-4444444444.jpg
 

Bu haber toplam 4440 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim