• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Vali Toprak'tan Türk polis teşkilatı mesajı!

Vali Toprak'tan Türk polis teşkilatı mesajı!
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ürk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Toprak Mesajında,"Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında ve hukukun egemen kılınarak güvenli bir ortamın oluşturulmasında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla halkımızın sevgi ve takdirini kazanmış olan fedakâr Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
 
Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir.
 
Gece-gündüz, sıcak-soğuk, tatil-bayram demeden gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan Emniyet Teşkilatı’mız; Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde başarıyla yerine getirmektedir.
 
 Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlayarak, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir.
 
Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, Ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütü ve vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedir. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır,
 
Fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.
 
Emniyet Teşkilatı’mızın ve polislerimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.
 
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü vesilesi ile halkımızın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de İlimizde görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.
 
Bu haber toplam 1706 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim