• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Vali Toprak'tan yeni yıl mesajı

Vali Toprak'tan yeni yıl mesajı
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Toprak mesajında,", her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Hakkâri’de göreve başladığım günden beri vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını temin etmek için hep birlikte, şehrimizin bütün kesimleriyle el ele gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz.

2017 yılında halkımıza daha iyi hizmet verme, İlimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla başta eğitim, sağlık, ulaşım, çevre ve şehircilik gibi birçok alanda güzel bir yatırım dönemi geçirmiş bulunmaktayız.

Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2018 yılında da Hakkâri’nin her alanda gelişmesi için vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni projeler üretip aynı çalışma azmi ve heyecanıyla Ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sağlamanın gayreti içerisinde olacağız.

İlimizi ve Ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için vatandaşlarımızın da kendi üzerine düşen fedakârlıkları yerine getireceğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır.

Bugüne kadar aziz Milletimiz, ecdadından aldığı güçle Ülkemize karşı yapılan her türlü saldırıda bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başarmış ve bütünlüğümüzü tehdit edenlerin emellerine ulaşmasına asla müsaade etmemiştir.

Bütün ihanet ve terör çetelerine karşı büyük bir kararlılık ve başarı ile mücadele eden Devletimiz, birbirine her geçen gün daha fazla kenetlenen Milletimiz sayesinde gücüne güç katacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının tüm dünyada barış, huzur, sağlık, güvenlik, refah ve dayanışmanın egemen olduğu, Ülkemizde yaşanan terör hadiselerinin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Hakkârili hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim