• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Vekili Kılıç, karne sevincine ortak oldu

Vali Vekili Kılıç, karne sevincine ortak oldu
Hakkari Vali Vekili Mustafa Emre Kılıç, öğretmenlerle bir araya geldikten sonra karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu.
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle birlikte, okullarda karne sevinci yaşandı. Vali Vekili Mustafa Emre KILINÇ ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Milli Eğitim Vakfı İlk/Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular. Okulun girişinde minik öğrenciler, Vali Vekili Mustafa Emre KILINÇ'a çiçek takdim etti.
 
Salgın kurallarına uygun şekilde yapılan karne töreninde, öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Vekili Mustafa Emre KILINÇ: "Öğrencilerimizin bu mutlu gününe eşlik edebilmek için okulumuza gelerek öğrencilerimize karnelerini dağıttık.
 
İnşallah yeni eğitim - öğretim yılına da yüz yüze başlayıp ve çocuklarımız yine okullarında, sınıflarında bir arada olacaklar. Sevgili öğrencilerimize tatil dönemini verimli bir şekilde geçirmelerini tavsiye ediyorum,"dedi.
 
İl Müdürü Bilal Gür:"Anne babaların karneye olumlu yaklaşmaları, karne notları ne olursa olsun, olumlu, kabul edici, tebrik ve takdir edici olmalıdır.
 
Çocuğun eksik ve zayıf yanları hemen değil, önce iyi olan yanları, dersleri ve başarıları vurgulanmalı; daha sonra da "belli ki bu derslere daha ilgili olman gerekir, seneye daha dikkatli yaparsın, biraz daha gayret edersen daha iyisini yapacağına inanıyorum,"gibi motive edici ve olumlu yaklaşımlar sergilememiz gerekir.
 
İlimizin geleceğine okuyan gençlik ve nesiller yön verecek. Bu nedenle, teknoloji bağımlılığından ve hayatın karmaşasından uzaklaşmaları için öğrencilerimizi, kitap okumaya, evde kaldıkları günlerin telafisini doğayla buluşarak yapmaları için yaz kamplarımıza bekliyoruz."dedi.

Hakkarihabertv.com

vali-yardimcisi-mustafa-001.jpge5r8iq9x0aarfdi-001.jpge5r8yxpwuaibloi-001.jpg

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim