• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Valilik kanat önderleriyle yemek buluşması düzenlendi

Valilik kanat önderleriyle yemek buluşması düzenlendi
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, il ve ilçelerdeki kanat önderleri ile yemek buluşması adı altında bir araya geldi.

Valilik tarafından Hakkari Evinde düzenlenen Kanat önderleri ile yemek buluşmasına Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Cavit Nertop, Cumuhriyet Başsavcısı Mustafa Balık,

Vali Yardımcıları Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoılu, Hatso Başkanı Servet Taş, Parti 23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek il ve ilçelerdeki kanaat önderleri katıldı.

Burada konuşan Vali Toprak, kanaat önderleri ile yemek buluşmasına hoş geldiniz diyerek, burada bizden gelen talepler siz değerli kanaat önderlerden gelen talepleri değerlendireceğiz dedi.

Vali Toprak,”Bizim birliğimiz beraberliğimiz, huzurumuz ve güvenliğimiz için mücadele eden 4 kahraman şehidimizi bugün hanin saldırı sonucu şehit oldu.

Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Burada siz kanat önderleri ile yemek buluşması  ilen sorun ve sıkıntılarını değerlendireceğiz.  Bizim amacımız devlet kademesinde atanan, seçilmiş insanlarımız, kanat önderlerimiz, aşiret reislerimiz herkes ilimiz genelinde yaşayan 280 bin vatandaşımız arasında köprü görevi yapmaktadır. 

Burada el birliği ile hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Buradaki hizmetlerimiz gözümüz kulağımız olan sizlerle gerçekleşiyor. 

İnşallah şuanda bulunduğumuz noktadan çok iyi bir noktaya Hakkari’nin turizmine, dağlarıyla, doğasıyla, akarsuları ile insanın misafirperverliği ile belirli bir noktaya geldik.  Bunu artırmak için mücadelemizi inşallah sürdüreceğiz.  

Onun için herkes üstüne düşen görevi yapmalıdır. Onun için biz sizlerle beraber güçlüyüz kuvvetliyiz.  Burada vali olarak bir gücümüz varsa bir iş yapıyorsak, Ankara’da sözümüz geçiyorsa işte o güç şuanda bulunduğumuz ortamdan kaynaklanıyor” dedi. Haber: Feyzullah Taş

vayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-1.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-3.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-11.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-4.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-6.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-8.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-7.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-9.jpgvayi-toprak-kanat-onderleri-bulusmasi-10.jpg

Bu haber toplam 3786 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim