• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Valimiz, yaralıları ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi

Valimiz, yaralıları ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen kazada yaralanan 4 vatandaşın ailesini hastane önünde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yağışlarla birlikte öğle saatlerinde Hakkari-Çukurca karayolunda bir aracın Zap suyu kenarına yuvarlanması sonucu yaralanan 4 vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Durumu öğrenen Vali Akbıyık, eş Sevim Akbıyık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ile birlikte Hakkari Devlet Hastanesi Acil servisi önünde bekleme yapan yaralıların ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

-Trafik kurallarına uyalım, kış geldi önlem alalım

Yaralıların ailelerine geçmiş olsun dileklerinde buluna Vali Akbıyık, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve yaklaşan kış ayları nedeniyle de tüm hazırlıklarını tamamlamalarını istedi.


HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN....


Vali Akbıyık,” Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyoruz. Allah şifa versin. Artık Hakkarimizde yavaş yavaş kış şartları başlıyor. Onun için trafik kurallarına biraz daha dikkat edeceğiz. 



Emniyet kemerimizi takacağız, kış lastiklerine geçip zincirlerimizi takmaya bağlayacağız.  Bu vesile ile bunu da duyuralım, bütün sürücülerimizi uyarılmış olalım ki bugün olduğu gibi üzücü sonuçlar da olmasın.  Ben vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum” dedi.

Ticari taksi duraklarını da ziyaret eden Vali Akbıyık, trafik kuralları ve kış lastiği uygulamasına tüm sürücülerin uyması uyarısında bulundu.

-Vali Akbıyık esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Beraberindekilerle birlikte çevre yolundan Bulvar caddesine kadar 1,5 kilometre yaya yürüyen Vali Akbıyık, cadde boylarında buluna esnaflar ile yolda geçen esnaflarla tek tek tokalaştı. Esnafların işyerlerine giderek bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Yeni Vali Akbıyık’ı karşılarında gören vatandaşlar ise yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Haber: Feyzullah Taş

 

 

 

Bu haber toplam 3973 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim