• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

VEDAŞ Hakkari’de toplantı düzenledi

VEDAŞ Hakkari’de toplantı düzenledi
Van Gölü Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketi (VEDAŞ) 2021-2022 bakım onarım ve yatırım programla ile ilgili toplantısını Hakkari’de gerçekleştirdi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve VEDAŞ Genel Müdürü Sami Kovancı'nın katılımıyla Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından 2021-2022 Yılında Hakkari’de yapılan ve yapılacak yatırımlar değerlendirildi.

Hakkari Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıdan konuşan VEDAŞ Genel Müdürü Sami Kovancı bölgede yapılan onarım çalışmaları ile yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Genel Müdür Kovancı, özelikle Hakkari ,Yüksekova ve Şemdinli'de ilave personellerle ekiplere takviye sağladıklarını eskiye göre daha fazla araç, daha fazla ekiple hizmet vermeye hedeflediklerini  söyledi.
  Kovancı,” Bölgede enerji altyapısını güçlendirmek için gerçekleştirdiği yatırım çalışmaları kapsamında yeni bir dağıtım merkezleri kuruyoruz.

Genelinde tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli geliştirmek amacıyla yatırım projelerimizi hayata geçiriyoruz. Dağıtım merkezimizin faaliyete geçmesiyle birlikte enerji kalitesi artacak, kesinti süre ve sıklığı düşecek aynı zamanda olası bir arıza durumunda alternatif hatlarımızla kesinti yaşanan bölgeyi çok kısa sürede yeniden enerjilendirebileceğiz.

Tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetimizi daha da artırmak için teknolojiyle bütünleşik yatırımlarımıza devam ediyoruz “ dedi.

Yapılan konuşmanın ardından VEDAŞ'ın kentte bu sene yapılan yatırım, tesis, işletme bakım ve onarım işleri ile 2022'de yapılacak yatırım, bakım ve onarım projeleri hakkında bilgi verilen toplantıda 2021-2025 Master Planı hakkında sunum yapıldı.

Toplantıya Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı  Mustafa Emre Kılıç, Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir,Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, ,Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci,

VEDAŞ Genel Dağıtım Koordinatörü Nevzat Koç, VEDAŞ Sistem İşletme Müdürü İbrahim Bektaş, VEDAŞ Van Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz , VEPSAŞ Hakkari İl Müdürü Yılmaz Özdemir, Hakkari VEDAŞ Yatırım Müdürü Ufuk Ender Taş, Hakkari VEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Sadullah Gür ve birim sorumları ile çalışanlar katıldı.

Toplantının ardından protokola bir lokantada yemek verildi. Haber: Feyzullah Taş

1-707.jpg2-759.jpg3-587.jpg
 

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim