• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

VEDAŞ personeline kişisel gelişim eğitimi

VEDAŞ personeline kişisel gelişim eğitimi
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Türkerler Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde çalışan personeline ‘Etkili İletişim eğitimi verdi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Türkerler Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde çalışan personeline ‘Etkili İletişim, Müşteri Memnuniyeti, Liderlik ve Koçluk, Zaman ve Stres Yönetimi’ gibi kişisel gelişim ve müşteri memnuniyetini artıracak konularda eğitim verdi. 

Uluslararası koçluk okullarından mezun profesyonel eğitmenler tarafından tüm yönetici ve çalışanlara yaklaşık 4 ay boyunca verilen eğitimlerle hizmet kalitesinin artırılması ve müşteri memnuniyetinin geliştirilmesi hedefleniyor.

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, elektrik dağıtım hizmetinin doğası gereği merkezden en ücra noktaya kadar toplumun tüm kesimine hizmet verdiklerini söyledi. Okuducu, “Bu hizmet pratiğinin doğal sonucu olarak da bölgemizdeki tüm bireylerle iletişim halinde olmak zorundayız.

Bu nedenle sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlamak ve olumlu iletişimimizi geliştirmek için yönetim kademesi dahil olmak üzere tüm çalışanlarımıza iletişim eğitimi verdik. İnsan odaklı hizmet anlayışımızın gereği olan eğitim çalışmalarımız sonraki dönemlerde de periyodik olarak devam edecektir” dedi.

Eğitimleri veren Selnur Gülek Eğitim Danışmanlık ve Koçluk Firmasının yetkilisi ise, eğitimler hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle VEDAŞ ve Türkerler VEPSAŞ şirketlerini kurumun temel taşlarından çalışanlarına yaptığı uzun soluklu eğitim yatırımı için kutluyoruz.

Biz ekip olarak bu projede yer almaktan hazırlık aşamasından sonuna kadar aynı heyecanı duyarak, bölgede önemli bir kimliğe sahip olan VEDAŞ ve Türkerler VEPSAŞ çalışanlarıyla muazzam bir keşif yolculuğunu paylaştık.

8 profesyonel eğitim danışmanımız ile yaklaşık 2 bin 500 güne tekabül eden ve tüm çalışanları kapsayan süreçte 6 farklı konuda destek verdiğimiz eğitim projesinin başlangıcında 3 temel hedefimiz vardı.

Kurumsal iletişim çatısı altında kendi rollerimizin farkına varmak, ekip arkadaşlarımızla daha iyi bir iletişim kurmak ve bunu müşteri memnuniyetine çevirmek, motivasyonumuzu sağlamak ve işimizi sahiplenmekti.

Eğitimde yaşanılan farkındalıklarla elde edilen seçeneklerin eyleme dönüşmesi halinde, katılımcılar öncelikle kendi aile ve sosyal kimliklerinde sağlayacağı faydaları, akabinde iş kimliklerine nasıl sirayet ettireceklerini bilerek ayrıldılar.”İHA

vedas-1-003.jpgvedas-m-004.jpg

Bu haber toplam 2478 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim