• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

VEKİL İLE MISIR KEYFİ !

Hakan Taş

Eski Milletvekillerimizden, sevilen sima Abdulmüttalip Özbek ile Cumhuriyet caddesinde mısır yerken karşılaşıyoruz. O kadar mütevazi ki yiyeceği mısırı kendi elleriyle közde pişiriyor.

Saat sabaha doğru yani sahur vakti 01.40. Eve giderken sokakta mısır satan tezgâhtarda Özbek ile karşılaşıyoruz. Hem pişiriyor, hem yiyor, hem de kendisine selam veren herkesle paylaşıyor. İyi bir dost ilişkimiz olduğundan kucaklaşıyoruz ve bana mısır ısmarlıyor.  Mısır eşliğinde ayaküstü sohbet ediyoruz;

ANKARA KIZILAY’DAN HAKKARİ GECELERİNE

“Ankara Kızılay’ı andıran görüntüler ve güzellikler burada yaşanıyor. Hakkari’mizi böylesine görkemli görmek bizi çok mutlu ediyor. Bakınız saat 01.50 ve hala sokaklar dopdolu. Bu huzur ve güvenin devamı için bizlere ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Allah bu neşemizi, huzurumuzu bozmasın”…

KARAMAN’I DA TEBRİK EDECEĞİM

“Farklı düşünce ve partilerde olabiliriz. Sonuçta hepimiz Hakkariliyiz. Halkımızın yüzde 60 oyu ile seçilen Cihan Karaman’ı makamında ziyaret ederek tebrik edeceğim. Umarım kaldığı yerden hizmetlere devam edilir”…

KANAAT ÖNDERİ ELEŞTİRİSİ

“Hakkari’de herkes Kanaat Önderi yarışında. Siz Hakan Taş olarak da bu konuda yanlış yapıyorsunuz. O ünvanı hak etmeyen ve taşımayanları ön planda tutuyorsunuz. İlimizin yapısı bellidir. Kimlerin kanaat önderi olduğunu halkımız ve hepimiz iyi biliyoruz. Birileri ben kanaat önderiyim demekle kanaat önderi olamaz. Sizi bu konuda, bu tür haberlere yer verdiğiniz için kınıyorum”…

Özbek bir taraftan mısır yerken bir taraftan da bana karşı birikmiş kızgınlığını kusarak gözlerimin içine bakarak hıncını dişlerinin gücüyle mısırı ısırarak gideriyor. Ama kızmadım, bir kişi gözlerinizin içine bakarak sizi eleştiriyorsa o kişi doğru kişidir demektir.

a201a5a8-b881-4ed4-a5e7-8d2b81e710bb.jpg

Arkamdan konuşarak değil beni bana şikayet etti. O yüzden hoşuma gitti, kendisini kucaklayarak öperek de yanından ayrılıyorum.

Hakkari’de “Kanaat Önderi” modası ve merakı almış başını gidiyor. Bu konuya ağırlık vererek yoğun bir araştırmayla kanaat önderi kimdir, kime denir dosyasını açacağım. Her aşiretten değişik vatandaşlardan görüş alarak sonuca varacağım.

Yalnız şu bilinsin ki birilerine ben Hakan Taş veya meslektaşlarım olarak “Kanaat Önderi” ünvanını vermedik. Onlar bize o unvan ile geliyorlar.

Belediye Başkanı Cihan Karaman’da bu konuda sert bir açıklama yaparak kanaat önderi konusuna bir ayar getirmişlerdi.

Eski vekil Özbek ile sohbetimiz acı ama mısırımız tatlıydı. 

Bu yazı toplam 4713 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim