• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ya işimize gelen yorumları ya yayınlarsınız ya’da?

Ya işimize gelen yorumları ya yayınlarsınız ya’da?
İsimlerini sonra yayınlayacağımız bir birine zıt bir siyasi parti ve bir kurum yayınlanan yorumların hoşlarına gitmediği için tehditler savurmaya başladılar.

Bu siyasi partinin başkanı ve sözü ettiğimiz bir kurum son günlerde halkın haber alma özgürlüğünü elinde almaya çalışıyor. Sosyal medyayı susturmaya çalışıyor.

Bakın bu çağ teknoloji çağıdır. Türkiye’de yasalar var ve işliyor. Bakın haberlerin altındaki yorum bölümündeki yasal uyarıyı iyi okuyun ne diyor “YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir”  deniliyor. Buna rağmen yorumlar geliyorsa bu yorumlardan biz sorumlu değiliz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin editör veya sahiplerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmadığı gibi gelen yorumlar ise otomatik olarak siteye düşmektedir. Bazen küfür ve hakaret edici yorumlar dikkatlerden kaçıyor ve bu durumdan dolayı bizde üzülüyoruz ve yapılan ikaz sonucu yorumları sistemden çıkartıyoruz.

Ancak hizmetlerden dolayı halk bir şey soramaz, bir şey isteyemez bizi eleştiremez mantığı ile siteye tehdit savurmayın. Siz bizi değil bu halkı susturup tehdit ediyorsunuz. Halkın bilgi alma özgürlüğünü engelliyorsunuz. Böyle yaparak gerçekleri saklayamaz sınız? İlin tüm yetkililerine komutanlarına bile yorum geliyor ama kimse sizler gibi tek taraflı düşünmüyor.

Bilmiyorsanız buna öğrenin,”İnternet siteleri artık çağın yeni teknolojisi ile yayın yapıyor. Haberler otomatik yükleniyor. Yorumlar otomatik yayına giriyor. Kimse bizim gibi kopyala yapıştır yapmıyor. Kimse yorum ile uğraşmıyor. Eğer bu halk sizi eleştirmese sizler bir yerlere gelemezsiniz. Siyasi parti başarmadı bizi tehdit ediyor, diğer kurum hizmet yapamıyor üzerimize geliyor.

Hakkari’de hiç kimse sesini çıkartmayacak mı?  Bırakın artık bu halkta konuşsun sesini duyursun çok bedel ödedi çok acılar çekti. Bari bu halka zulmü siz yapmayın, Takdir Hakkari halkınındır.  Söz konusu parti ile kurumun isimlerini daha sonra açıklayacağız. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 5402 defa okunmuştur
  • Yorumlar 35
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim