• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

YDP Genel Başkanı Gündüz Hakkari’de!

YDP Genel Başkanı Gündüz Hakkari’de!
Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emanullah Gündüz, referandum çalışmaları kapsamında Hakkari’ye geldi.

İlk olarak Hakkari’nin Durankaya Beldesi  ziyaret eden Genel Başkan Gündüz, daha sonra Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’i makamında ziyaret etti.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum için Evet desteği isteyen Genel Başkan Gündüz, daha sonra Hakkari’de esnaf ve kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Hakkari’de sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirten Genel Başkan Gündüz, kendilerine yakın ilgi gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı referandum çalışmaları kapsamında Karadeniz Bölgesi ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Genel Başkan Gündüz, Van ve Hakkari’de çalışma yürüttüklerini  söyledi.

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Yeni Anayasaya olan gerekliliği vurgulayarak Başkanlık Sistemine olan destekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Dünya Partisi olarak yeniliğin ve gelişimin Partisiyiz biz yeni olan her şeye destek veririz çünkü biz gençler olarak geleceğin partisi olduklarını belirten Genel Başkan Gündüz, Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi bizim yıllardır vurguladığımız ve istediğimiz iki yeniliktir dedi.

Genel Başkan Gündüz,” Parti olarak bu anlamda Türkiye geneli Başkanlığa destek programları yapacağız ve Bir ay önceden Karadeniz'de çalışmalara başladık Şuan Doğu Güneydoğu bölgesinde çalışmalar yapıyoruz. Bizim istediğimiz Güçlü, hızlı hareket eden bir siyaset ve başkanlıktır.”

Yeni Dünya Partisi olarak 2014 yılında 729 maddeden oluşan Anayasa taslağımızı Meclis Başkanımıza ve ilgili mercilere ilettik. Türkiye’deki genel sorunların çözümünü içeren Anayasa taslağımızda tüm hayatı kapsayacak şekilde sade, anlaşılır ve öz ifadelere yer verdik.

15 Temmuz da darbeye darbe yapan bu millet artık darbe Anayasası ile yaşayamaz bu Anayasa bu millete şuan hakarettir. Yeni Anayasa çalışmalarında da elimizden geleni yapacağız.

Avrupa Hayır diyorsa bizim daha fazla EVET dememiz gerekir. Milli siyaset gereği bizim Hükümetimizi desteklememiz ve yapılan bu aşağılıkça diplomatik sapıklığı karşı durmamız gerekir.

İçimiz rahat şekilde EVET diyoruz Bu konuda yapılan ahlaksızca siyasete alet olmuyoruz CHP yalanlarına halkımız itibar etmiyor” şeklinde konuştu.İHA

ydp-m.jpg

Bu haber toplam 3674 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim