• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Yeni Başkan Hanlıgil

Murat Taş

Erol Hanlıgil, Hakkâri’de doğmuş ve büyümüş olan bir edebiyat öğretmeni. Van 100. Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde mezun oldu.

Hakkâri Atatürk Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olarak göreve başladı.

Şu an Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görevini sürdürmekte olan Erol Hanlıgil, basketbol eğitmenliği, futbol ve değişik branşlarda sportif faaliyetlerde bulunan Hanlıgil Hakkâri’nin yetiştirdiği nadide kişiliklerinden biri.

Erol Hanlıgil öğretmenliğe başladığı Hakkâri’de olumsuz koşullara, rağmen sosyal ve sportif etkinliklerin yok denecek kadar az olmasına rağmen, sporla bir şehrin canlanabileceği inancıyla sportif mücadelesine devam etti.

Erol Hanlıgil, gençlerin eğitimlerinde destekte bulunarak,birçoğunun üniversiteyi kazanmasını sağladı. Bu çabalarının sonucunda, Hakkâri’de birçok basketbol aktivitesini gerçekleştirdi.

Ülke genelinde ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağladı, yaptığı çalışmalarla ülke genelinde sayısız ödüle layık görüldü.

Erol Hanlıgil aynı zamanda futbolla bağını hiç kesmedi, bir dönem futbol il temsilciliği görevini yaptı, il hakem kurulunda gözlemcilik yaptı.

2018 yılında merkez hakem kurulu tarafından Hakkâri il hakem kurulu başkanlığına atandı.

Bu göreve gelmesinde büyük emekleri olan Turan Şimşek ’ide unutmamak gerekir.

Hakkâri eski il hakem kurulu başkanı ve ulusal hakem gözetmeni olan Turan Şimşek ilimize sportif faaliyetlerin yanında ilimize genç ve deneyimli hakemler kazandırarak Hakkâri sporuna büyük emekleri oldu bu konuda kendisini yürekten kutlarım.

Hakkâri spora yaptığı katkılardan dolayı Hakkarispor camiası adına şükranlarımı sunuyorum. Başkanlığını yaptığı Hakkâri gençlik ve sportif faaliyet kulübünde başarılar dilerim.

Yeni görevine başlayan, genç ve dinamik il hakem kurulu başkanı sevgili kardeşim, hocam Erol Hanlıgi’le yeni görevinde başarılar dilerim.

manset-005.jpg1-121.jpg2-161.jpg3-126.jpg11-016.jpg

 

Bu yazı toplam 6659 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim