• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Yeni sezon için kampa girdiler…

Murat Taş

Hakkâri gençlik ve sportif faaliyetler spor kulübü 2018-2019 futbol, voleybol ve farklı branşlarda mücadele etmek için Van ilinde kampa girdi.

Sezona spor branşlarının farklı dallarında faaliyet gösteren, Hakkâri gençlik ve sportif faaliyetler spor kulübü voleybol, futbol ve farklı spor branşlarında mücadele etmek için, bu sezon işi sıkı tutuyor.

Geçen sezon başta voleybol olmak üzere farklı spor branşlarında başarı sağlayan takım yeni kurulan futbol takımıyla da başarı sağlamak için Van ilinde kampa girdi.

Amaçlarının ve hedeflerinin mutlak şampiyonluk olanHakkâri gençlik ve sportif faaliyetler kulübü yaptığı transferlerle ilimizde futbolun, voleybol ve farklı branşlarda faaliyet göstererek Hakkâri sporuna öncülük etmek ve Hakkâri’deki spor ve sporcuların gelişmesi için geçeli gündüzlü çalışıyorlar.

Deneyimli yönetim, teknik heyet ve sporcularla katılacağı Hakkâri amatör ligi ve voleybol erkekler ligi için takımın tek hedefi şampiyonluk.

Hakkâri gençlik ve sportif faaliyetler kulübü başkanı Turan Şimşek ‘’2 yıla aşkın bir süre içerisinde kulübümüzü kurarak ilimiz Hakkâri sporuna katkı sağlamak için yola çıktık. Geçen sezon farklı spor dallarında başarılar sağladık voleybolda 2.ligde mücadele ettik bu sene voleybol ve yeni kurulan futbol takımımızla lige katılıyoruz. Mutlak amacımız ve hedefimiz Hakkâri’deki futbolcularımızla ve transfer ettiğimiz sporcularımızla beraber çalışmak başta futbol, voleybol ve farklı branşlarda şampiyon olmak bunun yanında Hakkari sporun hakkettiği yere gelmesidir’ ’dedi.

Kadrosuna Tarsus idman Yurdu, Kartal sporda profesyonel antrenör olarak çalışan bu sezon Hakkari Gençlik ve Sportif faaliyetler spor kulübünün teknik sorumluluğuna getirilen Sadettin Demirtaş ‘’ Hakkari gençlik ve sportif faaliyetler spor kulübü olarak başta futbol ve farklı spor dallarında başarılı olmak için canla başla çalışıyoruz.

Yönetim, teknik heyet ve sporcularla kenetlenip Hakkâri sporu en üst seviyelere getirmek için çalışıyoruz. Futbol takımı olarak sezona iyi bir başlangıç yapmak için Van ilinde kampa girdik zaman kısıtlı olmasına rağmen geçeli gündüzlü Hakkâri spor için çalışıyoruz. Buradaki amacımız Hakkâri futbolunda başarılı olup buradaki yetenekli gençlerle başarı sağlamaktır’ ’dedi.

Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler spor kulübü Van ilinde kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra Hakkâri’ye dönerek çalışmalarına ilimiz Hakkâri’de devam edecektir.

1-129.jpg2-170.jpg3-133.jpg4-110.jpg

 

 

Bu yazı toplam 2404 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim