• BIST 8877.93
  • Altın 2283.758
  • Dolar 32.3073
  • Euro 35.1204
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C

YERLİ KIYAFET DÜNYASI AÇILDI

YERLİ KIYAFET DÜNYASI AÇILDI
Hakkari de yaklaşık 10 kişinin istihdam edildiği
Hakkari de "Yerli Kıyafet Dünyası" Hizmete Girdi.

 Hakkarili genç girişimci Lezgin Aydemir tarafından Musa Enter Caddesi üzerinde bulunan Kayacan Apartmanı birinci katında Dubai den getirilen yaklaşık 300 çeşit yerli kıyafetin bulunduğu iş yeri dualarla hizmete açıldı.
 Açılışa Ak Parti eski Milletvekili Fehmi Öztunç, Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Kılıç, Hatice Demir, belediye meclis üyeleri, İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü, Hakkarili genç işadamı Cabbar Yakupoğlu, (HATSO) Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çatal ile çok sayıda davetli katıldı. İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü nezaretinde bir din görevlisi tarafından okunan duaların ardında işyerinin açılışını Ak Parti eski Milletvekili Fehmi Öztunç ve İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü birlikte yaptılar.
Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Kılıç, daha önce yöredeki kadınların özel günler ve düğün törenlerinde giydiği yerli kıyafet ihtiyaçlarını İran ve Irak tan karşıladıklarını belirtti. Açılan bu iş yerinde yüzlerce çeşit kıyafet bulunduğunu belirten Kılıç, "Umarım bundan sonra tüm yerli kıyafet ihtiyaçlarını buradan karşılarlar" dedi.
 Bazı genç kızlar ise giydikleri yerli kıyafetlerin tanıtımını yaparak, genç kızların ve ünlü sanatçıların bile bu işyerinde her türlü kıyafet bulabileceklerini belirttiler. Böyle bir yeri açan genç girişimciye ise teşekkür ettiler.
Hakkarili genç girişimci Lezgin Aydemir ise, hizmete açtığı "Yerli Kıyafet Dünyası"nda Dubai de getirdiği 300 yakın çeşit yerli kıyafetin bulunduğunu belirtti. İşyerinde 5 i bayan olmak üzere 10 kişinin istihdam edildiğini ifade eden Aydemir, Hakkari nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Aydemir,"İşyerimde bulunan yerli kıyafetleri özel olarak Dubai ülkesinde getirmekteyim. Yüzlerce çeşit kıyafet bulunmaktadır. Özelikle bayan sanatçıların tercih ettiği kıyafetler de bulunmaktadır. Sipariş talepleri olması halinde hemen gönderebiliyoruz" dedi.(Hakkarihabertv.com)

 

 

Bu haber toplam 12504 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim