• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Yetişkin personel ile bir araya geldi

Yetişkin personel ile bir araya geldi
Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin ve Başkan yardımcıları Belediye Bünyesinde çalışan temizlik şirketine bağlı 120 personelle ile konferans salonunda bir araya geldi.
Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin, Başkan Yardımcıları Hüsnü Beşer, Gönül Şedal ve Servan Temizlik Şirketi Yöneticisi Ayhan Atsız, Belediye bünyesinde çalışan temizlik şirketine bağlı 120 personelle ile Belediyenin konferans salonunda bir araya gelerek çalışma koşulları ve yapılacak çalışmalar kapsamında bilgi alışverişinde bulundu.
 
  Yapılan çalışmaların daha sağlıklı ve hızlı ilerlemesi için bu tür toplantıların rutin bir şekilde 2-3 ayda bir yapılacağını belirten Yüksekova Belediyesi, Eş Başkanı Ruken Yetişkin, Vatandaşların kendilerinden büyük beklentileri olduğunu ve bu beklentileri en iyi şekilde karşılamaları gerektiğini söyledi.
 
Yetişkin,” Tüm vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık ve hepimiz bunun farkındayız. Şirket çalışanlarımızın hepsi yerli, yaptığınız çalışmalar gösterdiğiniz gayretlerin aileniz ve çocuklarınız için olduğunu unutmayın. Resmiyette 11 mahallemiz var yalnız nüfusa göre bakıldığında 15’ten fazla mahallemiz bulunmaktadır.
 
Bunların hepsine düzenli bir şekilde hizmet götürmek zorundayız. Özellikle temizlik konusunda gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı çok teşekkür ederim. Aynı şirket çatısı altında şoför ve hizmetli olarak çalışan arkadaşlarımız var herkes kendisine düşen görevi tam anlamıyla yerine getirmelidir ki kuşkumuzda yok. Yaptığımız her şeyi Yüksekova’yı ve Yüksekovalıyı düşünerek yapalım istiyoruz.
 
Bir diğer sıkıntımız ise her seferinde dile getirdiğimiz ilçedeki nüfus sıkıntısı. Her geçen gün artan nüfusumuzun resmiyette yerinde sayması belediyemize gelen gelirleri de olumsuz etkiliyor. Özellikle kaydını köye götürüp ama ilçede yaşayan vatandaşlarımızdan duyarlılık beklediğimizi biran önce kayıtlarını yaşadıkları yerlere almalarını istiyoruz.
 
Ayrıca sizinde fikirleriniz olabilir, sıkıntılarınız olabilir her ne olursa olsun bizimle paylaşın istiyoruz. Biz bize düşeni yapmaya hazırız. Bu tür toplantılar yaparak daha sağlıklı kararlar alacağımıza inanıyoruz.
 
Bu yüzden en az 2 ayda bir yapacağımız bu toplantılarla eksikliklerimizi, yaptığımız çalışmalar ve hizmetimizi gözden geçirmiş olacağız. Her şey daha güzel bir Yüksekova için. Hepinize gösterdiğiniz gayretlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Hakkarihabertv)
 
Bu haber toplam 3160 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim