• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Yıldırım, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu oylarını kullandı!

Yıldırım, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu oylarını kullandı!
AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum oylarını kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, yaklaşık 3,5 milyon seçmenin olduğu İzmir'de oyunu kullandı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Binali Yıldırım şunları söyledi:"Oyunumuz verdik, vatandaşlık görevimizi yaptık.

Şimdi de işimize gücümüze bakacağız. Bugün Türkiye'nin her köşesinde, 81 vilayetimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde, vatandaşlarımız kardeşlik içinde, medeni bir şekilde oylarını verip tercihlerini yapıyorlar.

Akşam olup sandıklar açılınca sonuçlar ortaya çıkacak. Çıkacak sonuç ne olursa olsunbaşımızın tacıdır, milletimizin verdiği karar en güzel karardır."

KILIÇDAROĞLU: İNŞALLAH HAYIRLI BİR SONUÇ ÇIKAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu bilikte, referandum oyunu kullandı.

Çankaya'daki Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullanan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Son derece güzel bir kampanya götürdük" diyen Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarımızı kucakladık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Türkiye'nin kaderini oyluyoruz.

Bütün vatandaşlar sorumluluk duygusuyla oylarını kullanacaklar. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar ve hep birlikte Türkiye'nin temel sorunlarını tartışma imkanımız olur" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Kısa bir açıklama yapan Bahçeli şöyle konuştu:

''Bugün vatandaşlık görevimizin yerine getirilmesi sebebiyle çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Milletimizin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır.

Türkiye'de siyaset gelecekle ilgili yeni bir yapılanmaya doğru gidecektir. Herkesin bu katılımı yüksek tutarak tercihini ortaya koyması milletimizin demokrasi kültürünün de bir gereği olacaktır."basından

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim